Criolipoliza – Tehnică Revoluționară cu Rezultate Remarcabile
Postat in Ghid Saloane

Criolipoliza – Tehnică Revoluționară cu Rezultate Remarcabile

Criolipoliza este o tehnică destul de populară în rândul persoanelor care își doresc să slăbească fără a apela la măsuri invazive (cum ar fi liposucția sau lipoliza chimică). Prin această tehnică se intervine asupra țesutului adipos din exterior, cu ajutorul unui aparat criolipoliză special, fără a fi nevoie să intervenim sub piele.

Pe lângă confortul și senzația de siguranță sporită, pacientul nu trebuie să-și schimbe regimul alimentar sau cel de mișcare pentru a pierde centimetri în zonele tratate. Aparatul acționează direct asupra celulelor adipoase supunându-le la temperaturi negative după care sunt eliminate în mod natural din organism. Acest aspect face ca Criolipoliza să fie una dintre cele mai populare tehnici de slăbire practicate în saloanele de înfumusețare.

Care sunt rezultatele?

Criolipoliza ajută la slăbirea în centimetri în zona tratată, ceea ce înseamnă că rezultatele sunt vizibile destul de repede. În funcție de fiecare persoană în parte, se pot pierde și până la 15cm iar stratul adipos nu se mai formează în zona tratată.

Rezultatele se văd cam în 2 sau 3 săptămâni și procedura poate fi aplicată pe orice tip de piele și la orice persoană care îndeplinește condițiile de sănătate.

Așadar, un aparat criolipoliză poate să îmbunătățească baza de clienți și oferta de servicii a oricărui salon. Ba mai mult, celebritățile de la noi se bazează destul de mult pe această tehnică de slăbire și unele doamne au folosit-o pentru a-și recupera aspectul fizic după naștere.

În opinia noastră, un astfel de aparat este mai mult decât necesar pe lista de dotări pentru salon a fiecărui manager cu spirit antreprenorial inovativ. În catalogul nostru vei găsi o serie de aparate criolipoliză de vânzare, așadar, te invităm să arunci o privire și să-l alegi pe cel care se potrivește afacerii tale!

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.