Slăbirea cu Ajutorul Aparatului de Electrostimulare Profesional
Postat in Ghid Saloane

Slăbirea cu Ajutorul Aparatului de Electrostimulare Profesional

 

Procedurile de slăbire localizată și de tonifiere musculară prin electrostimulare sunt foarte căutate în saloanele de înfrumusețare. Ba mai mult, un aparat de electrostimulare e eficient și pentru cazurile de atrofiere musculară dar majoritatea persoanelor care le incearcă sunt interesate mai mult de oferta din industria de beauty.

Cât este de eficientă?

Multe persoane se întreabă dacă slăbirea cu ajutorul unor aparate de electrostimulare e la fel de eficientă ca cea obținută prin mijloace tradiționale (exerciții și dietă). Într-adevăr, stimularea cu ajutorul electrozilor vine cu o întreagă serie de beneficii dar nu poate înlocui o dietă sănătoasă și exercițiile fizice.

Pentru rezultate optime și rapide, specialiștii recomandă o combinație între electrostimulare, exerciții fizice moderate și alimentație sănătoasă.

Cine folosește Electrostimularea?

Datorită aparatelor ușor de manevrat și transportat, stimularea musculaturii cu ajutorul unui curent electric nu mai este o noutate. Astfel de aparate fac parte din dotările saloanelor, ale sălilor de gimnastică și ale sălilor de recuperare fizică.

Asadar, pe lângă persoanele care au nevoie de electrostimulare pentru a-și recupera funcția musculară, printre cei care beneficiază de multele beneficii ale acestei proceduri se numără și:

• Atleții de performanță – pentru a-și îmbunătăți forța și viteza

• Persoane care vor să slăbească – activarea mușchilor duce la arderea stratului de grăsime

• Persoane care își doresc un efect de lifting în anumite zone ale corpului

• Cei care vor să-și îmbunătățească circulația

În concluzie, oricine poate folosi electrostimularea pentru diverse motive.

Acasa sau la Salon?

Chiar dacă există posibilitatea să cumperi un aparat de electrostimulare pentru acasă, este recomandat sa aplezi la un expert. Ba mai mult, un aparat de electrostimulare profesional are mai multe funcții și oferă o procedură de înaltă calitate atunci cand este vorba de reducerea stratului de grăsime.

Recomandarea noastră este să apelezi la un salon profesioanl și să aculți sfaturile unui expert. Astfel, vei vedea rezultate într-un timp foarte scurt și vei putea beneficia de o gamă largă de servicii.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.