RadioFrecventa – Terapia Ideala pentru Intinerirea Pielii
RadioFrecventa - Terapia Ideala pentru Intinerirea Pielii - Visage Studio
Postat in Ghid Saloane

RadioFrecventa – Terapia Ideala pentru Intinerirea Pielii

RadioFrecventa – Terapia Ideala pentru Intinerirea Pielii

Tratamentele corporale cu radiofrecvența sunt non-invazive și au efect asupra straturilor de țesut de sub piele. Tratamentul se realizează prin aplicarea de unde de radiofrecvență (folosind aparatura specializata de ultima generatie) care încălzesc straturile subcutanate favorizand producția de colagen și elastina.

Efectul de căldură este realizat prin aplicarea de impulsuri RF și magnetice care asigura o distribuție omogenă a energiei și elimina nevoia de a utiliza agenți de răcire. Ca si rezultat, pielea din zonele tratate devine mai ferma si mai elastica, capatand un aspect mai sănătos.

Ba mai mult, terapia cu radiofrecventa are efect și asupra tesutului adipos si muscular, ceea ce duce la o remodelare a zonelor sub tratament. Așadar, terapia cu radiofrecventa ajuta la reducerea efectului de piele imbatranita, cu aspect tern sau lăsat. Este de asemenea utilă și pentru remodelare faciala si/sau corporala.

Rezultate, Pasi de Tratament, Recomandari

Rezultatele acestui tratament sunt rapide, iar în unele cazuri, se observa o diferenta chiar după prima sedinta. Așadar, după încheierea unei serii complete de ședințe, clienții se pot aștepta (printre altele) la o serie de beneficii cum ar fi:

  • Reducerea aspectului de coajă de portocala (rezultatele sunt foarte bune chiar și în cazul celulitei de stadiu 3 sau 4)

  • O reducere a stratului adipos localizat;

  • Remodelare și tonifiere corporala;

  • Reducerea aspectului de piele lasata;

  • Reducerea vergeturilor sau a ariei afectate de cicatrici;

  • Aspect reintinerit si radiant al tenului;

  • Estomparea ridurilor și reducerea porilor dilatati.

Înainte de a începe un tratament cu terapie prin radiofrecventa, clientul trebuie sa discute cu un specialist care va decide dacă persoana respectivă îndeplinește condițiile necesare pentru tratament. De asemenea, în timpul primei discuții se va stabili și numărul de ședințe (cam 30 de minute per zona de tratament) și nivelul de intensitate necesar.

Un specialist in cosmetica care deține cunoștințe solide legate de acest tip de terapie va putea sa ofere recomandări și să combine tratamentul cu radiofrecventa cu alte tratamente cosmetice pentru a obține rezultatele dorite de fiecare client în parte.

Vestea buna este ca, un astfel de aparat poate fi manevrat de către specialisti in cosmetica și tratamente de remodelare corporala fără a fi nevoie de training intensiv. Interfața de utilizare este prietenoasă și ușor de înțeles iar instrucțiunile sunt clare și ușor de urmărit.

Așadar, dacă te hotărăști sa investesti intr-un aparat cu radiofrecventa, nu va trebui sa faci și alte investiții pentru integrarea acestuia în programul salonului. Ba mai mult, avand in vedere gradul de eficienta și rezultatele rapide, rata de returnare a investiției este destul de mare.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

 

 

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.