Exfolierea prin Microdermoabraziune: Beneficii și Sfaturi
Exfolierea prin Microdermoabraziune: Beneficii și Sfaturi - Visage Studio
Postat in Ghid Saloane

Exfolierea prin Microdermoabraziune: Beneficii și Sfaturi

Exfolierea prin Microdermoabraziune: Beneficii și Sfaturi

În societatea moderna, aspectul tenului este un subiect extrem de important, indiferent de cultura din care vii. Ba mai mult, dorința de a avea un ten curat și luminos nu este doar un capriciu al vremurilor noastre.

Popoarele antice (cum sunt egiptenii) foloseau diverse tehnici de curatare a tenului, printre care și o forma primitiva de microdermabraziune. Aceasta tehnica presupune utilizarea unor materiale abrazive pentru a indeparta celulele moarte de pe ten și a nivel imperfectiunile.

Suna destul de brutal nu? Ei bine, procedura era într-adevăr destul de dureroasa în antichitate, dar noi avem acces la cele mai moderne tehnologii. Astfel, un salon care folosește aparatura moderna, va putea oferi servicii de microdermabraziune care nu sunt dureroase și nu necesita perioada de recuperare.

Ce Este Microdermabraziunea?

Pe scurt, aceasta este o tehnica de exfoliere a tenului care îndepărtează imperfectiunile și lasa pielea curata, tonifiata, și cu aspect de intinerire.

În funcție de tipul de aparatura din salonul tău, poți oferi trei tipuri de microdermabraziune:

 1. Microdermabraziune cu diamant

 2. Microdermabraziune cu cristale

 3. Hidradermabraziunea

În cazul aparatelor cu diamant sau cristale, se face o exfoliere și o aspirare a celulelor moarte. Ba mai mult, microdermabraziunea este recomandată pentru tenurile sensibile și zonele unde pielea este mai subtire (de exemplu deasupra ochilor).

Hidradermabraziunea folosește o soluție antioxidanta pentru a stimula productia de colagen, după care face procesul de exfoliere. Aceasta tehnica funcționează bine pe tenul închis la culoare dar și pe tenul matur (cu riduri).

Beneficii și Recomandări

Dacă încă nu ți-e clar ca un aparat cu microdermabraziune (sau mai multe) poate fi benefic pentru salonul tău, avem o lista cu cele mai importante operațiuni pe care un cosmetician le poate efectua:

 • Ajuta la tratarea acneei (cazurile de dificultate medie)
 • E utila în tonifierea tenurilor mature
 • Curata tenul în profunzime prin indepartrea straturilor de celule moarte si/sau impuritati
 • Reimprospateaza un ten cu aspect tern și obosit
 • Ajuta la regenerarea celulelor și a tesuturilor, ceea ce da un aspect de intinerire
 • Promoveaza productia de colagen și menține elasiticitatea tenului
 • Închide porii dilatati și îndepărtează punctele negre
 • Uniformizeaza cicatricile de pe ten și atenueaza ridurile

Considerand lista de beneficii, e ușor de înțeles de ce microdermabraziunea este extrem de populara în mai toate țările civilizate. Așadar, dacă îți dorești un serviciu care sa atragă clienți de toate varstele și din mai toate categoriile sociale, un astfel de aparat este soluția ideala!

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.