Dotari Saloane

Dotari Saloane de la Visage Studio

De ce sa ne alegi pe noi?

Visage Studio se ocupa inca din 2006 de distributia de mobilier coafor, aparatura cosmetica si consumabile profesionale pentru saloane de infrumusetare si spa, in trei cuvinte : DOTARI SALOANE COMPLETE. Succesul nostru pe piata s-a datorat produselor de calitate si preturilor corecte pentru aceste produse. Ne mandrim cu o gama diversificata de produse si o retea bine fortificata in toata tara, cu distribuitori zonali care lucreaza cu acelasi profesionalism ca si noi. Si ca sa ne facem treaba pana la capat, iti oferim si mobilier si decoratiuni pentru salonul tau prin magazinul online www.siart.ro

Gama diversificata de produse ne permite sa consiliem si sa oferim clientului tot ce are nevoie la deschiderea unui centru si dupa deschidere. Clientii nostri au fost multumiti de modul in care au lucrat cu noi deoarece am incercat de fiecare data sa le oferim cea mai avantajoasa oferta de pe piata.

In continuare o sa va oferim cea mai buna de pe piata la cel mai bun pret si nu numai. In fiecare an participam la targuri internationale si suntem la curent cu toate noutatile aparute in acest domeniu, noutati pe care ulterior le aducem in Romania.

Nu ezitati sa lucrati cu noi, va veti convinge de alegerea buna pe care ati facut-o!

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.