Terapia Cosmetica cu Laser – Ideala Pentru Slabire
aparatura remodelare corporala laser
Postat in Ghid Saloane

Terapia Cosmetica cu Laser – Ideala Pentru Slabire

Terapia Cosmetica cu Laser – Ideala Pentru Slabire

Aparatura remodelare corporala este din ce in ce mai avansata. Ba mai mult, datorita unui flux constant de aparate de slabit moderne, cu imbunatatiri, preturile sunt foarte accesibile, chiar si pentru saloanele de mici dimensiuni.

Astazi vom discuta aparatura cosmetica cu ajutorul laserului pentru slabire prin metode neinvazive si care nu creeaza discomfort sau durere. Aceste tratamente se realizeaza in salon, cu ajutorul unor aparate profesionale, usor de folosit de catre personal specializat (vezi mai multe aici).

Cum Functioneaza Tehnologia Laser?

Aparatura profesionala cu tehnologie laser pentru slabire are un efect de liposuctie, fara a lasa urme pe piele sau sa fie nevoie de o perioada de recuperare. Tratamentul se aplica cu ajutorul unor pad-uri care emit lumina pulsata, direct pe piele, fara ca pacientul sa simta vreun discomfort.

Fiecare pad emite lumina laser pe o anumita lungime de unda. Aceasta trece prin piele (fara a lasa urme) si este absorbita de tesutul adipos de sub tesuturi, care este topit si mai apoi eliminat prin sistemul limfatic. Tehnologia cu laser este atat de eficienta incat este recomandata si pentru zonele cu grasime rezistenta la dieta sau exercitii fizice.

Datorita modului in care este construit aparatul, acest tratament poate fi folosit oriunde pe corp, ceea ce usureaza tintirea zonelor direct afectate. Ba mai mult, datorita efectului de reducere a tesutului adipos, tratamentul cu laser are si efect anti-celulitic.

Cat Este de Eficienta Metoda?

Rezultatele apar dupa primele sedinte , insa durata un tratament complet este diferita pentru fiecare persoana in parte.

Aparatura de remodelare corporala cu laser ajuta la reducerea circumferintei zonelor tratate chiar si cu cativa centimetri (diferit de la persoana la persoana), dar rezultatul cel mai clar este vizibil in coeficientul de masa corporala, care va fi diminuat.

In final, un alt avantaj al utilizarii tehnologiei cu laser este faptul ca stratul adipos nu se reface usor in zonele tratate. Aceasta inseamna ca, daca pacientul urmeaza o dieta echilibrata si tine cont de instructiunile specialistilor, rezultate vor fi de durata.

In concluzie, un aparat cu tehnologie laser este extrem de util intr-un salon de remodelare corporala.

Pentru a vedea aparatele noastre care au la baza aceasta tehnologie vezi Lipo Laser.

Totodata pentru aparatele de epilare definitiva cu laser intra aici.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.