Noile Modele de Scaune Coafor 2017-2018
Postat in Ghid Saloane

Noile Modele de Scaune Coafor 2017-2018

Când iți dorești dotări saloane de frumusețe de cea mai înaltă calitate, e bine să arunci o privire la ultimele modele promovate de cei mai buni furnizori din lume. Și, având în vedere ca scaunul de coafor e una dintre cele mai importante piese de mobilier într-un salon, astăzi vom discuta aspectele promovate de cele mai în vogă modele, de la cei mai renumiți furnizori italieni.

Formă și culoare

Noile modele de scaune de coafor pentru linia 2017-2018 promovează forme clare și bine conturate. Astfel, vei vedea multe scaune pătrate sau rotunde dar și o combinație între cele două. Vei găsi și forme futuriste, cu margini rotunjite și aspect foarte plăcut care atrag atenția oriunde s-ar afla.

Culorile folosite sunt bogate (roșu, portocaliu, albastru, verde), elegante (diverse combinații de alb și tonalități de gri), sau luxuriante(auriu, argintiu). În mare parte vei găsi combinații care se potrivesc din punct de vedere cromatic și creează un aspect plăcut care invită la relaxare.

Confort și Prezență

Pentru piese mobilier de salon coafor, confortul și prezența în spațiu sunt foarte importante. Astfel, pe lângă dotări de ultimă generație, cele mai noi modele de scaun coafor sunt căptușite cu materiale care asigură confortul clientului, lăsând pielea sa respire.

De asemenea, aceste modele creează ideea de spațiu, urmănd o linie elegantă și folosind o construcție din două elemente separate (spătarul este clar delimitat de zona șezutului). Se merge foarte mult și pe mânere cu un aspect cromat care aduc un plus de stil și se combină plăcut cu baza.

Bineînțeles că vei găsi și modele gen fotoliu care invită la relaxare completă însă acestea sunt mai rare acest sezon.

Pentru a ne asigura că oferim cele mai elegante și moderne produse, scaunele noastre urmează linia celor mai importanti designeri de mobilier din domeniu. Astfel, avem o ofertă bogată și în rând cu ultimele trenduri ale modei pentru saloanele de frumusețe.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.