Tratamentul de Electrostimulare în Saloanele de Înfrumusețare
Postat in Ghid Saloane

Tratamentul de Electrostimulare în Saloanele de Înfrumusețare

Metoda de tratament prin Electrostimulare constă în aplicarea de electrozi pe suprafața pielii, în funcție de zona care trebuie tratată. Electrozii transmit un curent electric superficial către țesutul muscular, provocând astfel mișcări de contractare/relaxare care duc la consum de energie (grăsimile acumulate în țesuturile din jur).

Astfel, rezultatele sunt vizibile imediat, lucru care face ca acest tratament să fie unul dintre cele mai populare din categoria de tratamente de întreținere corporală. O ședință de 45 de minute de electrostimulare are echivalentul de tonifiere musculară și sculptare corporală a pete 6 ore de lucru la sală!

Este Procedura de Electrostimulare Sigură pentru Sănătate?

Metodele de tratament folosite astăzi în saloanele de înfrumusețare folosesc cele mai avansate aparate și au fost perfecționare de specialiști în medicină. Așadar, atunci când se  respectă tehnica de tratament iar persoanele tratate sunt sănătoase, această metodă este extrem de sigură și ne-invazivă (mai ales în comparație cu chirurgia plastică sau liposucția).

Ba mai mult, procedura de electrostimulare a mușchilor a fost inițial folosită de către NASA, pentru a îi ajuta pe astronauți să își recupereze tonifierea musculară după o excursie în spațiu. Este de asemenea, folosită și de către medicina contemporană în tratarea de diverse afecțiuni ale nervilor sau reabilitare post accidente.

Așadar, tratamentele oferite de un salon de înfrumusețare și întreținere corporală care folosește aparatură modernă și personal pregătit sunt printre cele mai sigure proceduri de acest fel.

În ceea ce privește aparatura, Visage Studio oferă o gamă largă de produse la cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

Cele mai Importante Beneficii

Printre cele mai importante beneficii ale aceste tehnici de tratament aplicate cu scop de înfrumusețare și sculptare corporală se numără:

  • Mușchi mai fermi – având în vedere că o ședință reprezintă echivalentul a câtorva ore petrecute la sala de gimnastică, este normal ca primul rezultat vizibil să fie fermitatea.
  • Eliminarea celulitei – odată cu definirea și întărirea musculaturii, stratul de celulită va începe să se reducă.
  • Micșorează stratul adipos – Mușchii mai fermi au nevoie să consume energie chiar și atunci când sunt în repaos. Așadar, ei vor continua să consume din stratul adipos de-a lungul întregii zile.
  • O piele mai elastică cu un aspect mai sănătos
  • Îmbunătățirea circulației sanguine

Bineînțeles, aceste rezultate nu apar doar după o ședință, însă un tratament susținut este extraordinar de eficient în comparație cu alte tehnici existente. Pe lângă tratament, este nevoie și de o dietă adecvată însoțită de hidratare eficientă, dar toate acestea vor fi discutate cu specialistul care aplică tehnica de tratament.

De asemenea, este important de precizat ca efectele se văd în circumferința corporală a zonei tratate, și nu în masa totală a corpului. Pe scurt, slăbirea se face în centimetri și nu în kilograme.

În Încheiere

Chiar dace tehnica de electrostimulare este disponibilă și pentru folosire acasă, specialiștii recomandă un tratament într-o instituție specializată cu personal instruit care să vă ofere toate informațiile necesare. Așadar, chiar dacă poate părea un pic mai scump, sau neconvenabil, e mai bine să mergeți la salon pentru astfel de metode.

Un salon de calitate va avea aparatura modernă și acces la cele mai înalte standarde de tratament, ceea ce garantează rezultate adecvate și rapide în funcție de condițiile fiecărui pacient.

 

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.