Cavitația sau Liposucţia Virtuală în Saloanele de Întreținere Corporală: Ce Este și Ce Presupune?
Postat in Ghid Saloane

Cavitația sau Liposucţia Virtuală în Saloanele de Întreținere Corporală: Ce Este și Ce Presupune?

Cavitația este o tehnică relativ modernă de remodelare corporală care duce la scăderea în centimetri și la reducerea aspectului de coajă de portocală dat de celulită. Rezultatele sunt vizibile doar în zona tratată, iar o ședință poate dura între 30 și 45 de minute (în funcție de fiecare persoană tratată în parte).

Tehnica de cavitație mai este denumită și liposucție virtuală deoarece este ne-invazivă, ceea ce înseamnă  că nu necesită folosirea de ace sau bisturiu (cum e în cazul liposucției). De asemenea, nu este nevoie de perioadă de recuperare, nu lasă urme pe piele, iar rezultatele sunt vizibile foarte rapid.

Cum Funcționează Cavitația?

Metoda de tratament folosește ultrasunete de frecvență joasă (între 20 si 40 KHz) care acționează sub piele, direct asupra stratului de grăsime. Efectul ultrasunetelor generează microbule de vid în țesutul adipos (denumite bule cavitaționale). În timpul unei ședințe de tratament, aceste microbule  cresc în dimensiune și rup membrana celulelor adipoase, distrugând astfel stratul de grăsime care este eliminat cu ajutorul sistemului limfatic.

Pentru ca efectele să fie cât mai rapide și de durată, se recomandă o hidratare mai intensivă înainte li după fiecare ședință.  De asemenea, se recomandă efectuarea unui drenaj limfatic după fiecare ședință, pentru a îndepărta cu succes celulele adipoase distruse în timpul tratamentului.

Procedura se face cu ajutorul unui aparat de cavitație, prevăzut cu un capăt de tratament care este așezat pe piele și plimbat pesete zona care se dorește a fi tratată. Clienții nu simt nici un fel de disconfort termic sau durere, dar există posibilitatea unui mic disconfort auditiv, in funcție de sensibilitatea fiecăruia.

Rezultate, Beneficii și Recomandări

Cavitația este o metodă foarte populară și are trebui să fie pe lista de servicii a oricărui salon de întreținere corporală și frumusețe care își dorește să se dezvolte!

Aparatura disponibilă pe piață (și în oferta VisageStudio) este la cel mai înalt nivel tehnic iar personalul care o folosește nu are nevoie de multă pregătire de specialitate. Asta înseamnă că, imediat după investiția inițială și costurile de montare, aparatul de cavitație va începe să producă profit pentru salonul tău.

Ba mai mult, deoarece rezultatele sunt vizibile rapid iar tratamentul este ne-invaziv și nu necesită perioadă de recuperare, tot mai multe persoane își doresc să încerce. De asemenea, faptul că un astfel de serviciu poate fi folosit pentru a ținti zonele cele mai afectate de celulită și este extrem de eficient în procesul de slăbire localizată îți dă șansa de a crește baza de clienți a salonului rapid și fără prea multe eforturi.

În concluzie, investiția într-un aparat de cavitație este suportabilă, ușor de recuperat și duce la creșterea popularității salonului tău!

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.