Mezoterapia – O Tehnologie Necesară pentru Salonul Tău?
Postat in Ghid Saloane

Mezoterapia – O Tehnologie Necesară pentru Salonul Tău?

Regulile de frumusețe s-au schimbat mult de-a lungul anilor, însă dorința de a avea o piele cât mai sănătoasă, curată și estetică a rămas la fel de puternică ca acum câteva sute de ani. Un ten perfect și o piele cu aspect sănătos promovează o imagine pozitivă în societate, lucru care duce la un grad mai mare de acceptare în tot felul de cercuri sociale.

Așadar, nu e de mirare că industria tratamentelor cosmetice pentru ten și piele este atât de bine dezvoltată și puternică!

Ba mai mult, specialiștii lucrează la găsirea de noi tehnici, tratamente și aparate care să facă procesul mai facil și rezultatele mai de durată. Așa s-a ajuns la inventarea tehnicii de mezoterapie, un procedeu nechirurgical care implică folosirea de micro-injecții ce pătrund în straturile de adâncime ale pielii (mezodermul) pentru a livra elemente nutritive care sunt absorbite mult mai ușor cu rezultate mult mai bune.

Mezoterapia – Principiu de Tratament

Rolul aparatelor de mezoterapie este să ofere acces în zona mezodermului, unde au loc cele mai importante procese biologice ale pielii fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale. Astfel, chiar dacă procedura nu este lipsită de disconfort (este minim invazivă și durerea este la nivel mic) în cazul aparatelor care folosesc ace fine (sunt și aparate care lucrează fără ac), rezultatele sunt mult mai rapide iar recuperarea este scurtă.

Mezoterapia este foarte eficientă în tratamentele de rejuvenare a tenului și pielii, re-întinerirea zonelor afectate de razele solare (fața, pielea mâinilor, decolteul și alte zone) și tratamentele anti-celulită. Procedura dă rezultate bune și în tratarea vergeturilor sau a petelor hiperpigmentare.

Ba mai mult, tehnica de mezoterapie s-a dovedit eficientă și în ședințele de remodelare corporală unde ajută la reducerea țesutului adipos excesiv din zonele sensibile (abdomen, șolduri, coapse, etc.).

E Nevoie de Aparatură de Mezoterapie în Salonul Tău?

Având în vedere că rezultatele sunt extrem de satisfăcătoare și apar după două sau trei ședințe (4-6 ședințe pentru a se observa un efect evident) un astfel de aparat poate aduce doar beneficii.

Datorită faptului că procedura poate fi folosită atât pentru tratamente faciale cât și pentru îngrijire corporală, un salon are posibilitatea să își extindă considerabil lista de servicii. Ba mai mult, aceste aparate sunt ușor de folosit, ceea ce înseamnă că perioada de instruire a personalului va fi scurtă, fără a fi nevoie de costuri adiționale.

Astfel, cu puțină promovare a acestei noi tehnici, îți poți recupera investiția inițială într-un timp destul de scurt.

În concluzie, dacă îți dorești să te extinzi și să crești numărul de clienți, un astfel de aparat poate fi o soluție foarte convenabilă.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.