Criolipoliza sau Slăbirea Medicală prin Îngheț – Ce este și Cum Funcționează
Postat in Ghid Saloane

Criolipoliza sau Slăbirea Medicală prin Îngheț – Ce este și Cum Funcționează

aparat crilipoliza

Criolipoliza este alternativa nechirurgicală a liposucției și devine din ce în ce mai populară în saloanele de înfrumusețare și remodelare corporală din țară.

Tehnica a fost inițial dezvoltată și folosită în domeniul medical, însă având în vedere rezultatele fantastice pe care le are în zona reducerii țesutului adipos și a slăbirii, a făcut rapid trecerea spre zona cosmetică.

Ca și explicație simplă, această metodă folosește diverse aparate pentru a ”îngheța” și elimina celulele adipoase în exces din zona tratată. Aplicarea tratamentului este non-invazivă, nu provoacă durere și nu necesită perioadă de recuperare. Deoarece durează câteva săptămâni să elimini celulele adipoase distruse prin răcire, rezultatele nu sunt imediate. Totuși, e important să știi că metoda distruge trei din patru acizi grași care duc la straturi în plus, ceea ce înseamnă că slăbirea are un efect definitiv atâta timp cât urmezi sfaturile specialistului care aplică tratamentul.

De Ce Criolipoliza?

Aparatura folosită în acest tratament este de ultimă generație și respectă toate standardele de siguranță cerute. Ba mai mult, interfața de lucru este atât de simplă încât personalul unui salon nu va avea nevoie de mult training. Așadar, chiar dacă investiția inițială e un pic mai mare, o vei putea recupera destul de repede.

Așadar, odată aparatura achiziționată și trainingul finalizat, e momentul pentru tratamente aplicate pe pacienți reali. Având în vedere că procedura este non-invazivă (pielea nu va fi pătrunsă), clienții nu trebuie să se aștepte la dureri, ceea ce îi va încuraja să revină sau să recomande serviciul și cunoscuților.

Pași de Tratament

Fiecare client trebuie să treacă printr-un scurt proces de verificare, unde specialistul determină dacă tratamentul este sigur. De asemenea, va fi inspectată zona pentru care clientul dorește slăbire și modelare.

Odată ce acest proces s-a finalizat și clientul e considerat eligibil pentru procedură, tratamentul constă în răcirea controlată a zonelor asupra cărora s-a discutat prin aplicarea capetelor aparatului pe piele. Clientul va simți o senzație de răcire în timp ce aparatul folosește unde laser să spargă celulele de grăsime de sub piele, după care le îngheață pentru a le distruge membrana. Din acest punct, celulele sunt marcate de organism pentru eliminare și sunt direcționate către sistemul limfatic care le va elimina în perioada următoare.

Acest proces variază ca durată de la persoană la persoană și poate fi grăbit cu ajutorul unui drenaj limfatic. Odată ce eliminarea s-a finalizat, clientul poate observa rezultatele care sunt de obicei vizibile după câteva ședințe.

E Criolipoliza pentru Salonul Meu?

Dacă îți dorești să te extinzi pe zona de servicii de întreținere corporală sau dacă ai deja servicii pe zona asta dar îți dorești mai mult, criolipoliza poate fi un pas în direcția bună.

Oferta noastră include o gamă largă de aparate la prețuri rezonabile, ceea ce înseamnă că investiția inițială nu trebuie să fie foarte mare. Ba mai mult, faptul că metoda dă rezultate destul de rapid fără dureri sau nevoie de recuperare va atrage mulți clienți într-un timp destul de scurt.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.