Electrostimulatorul intr-un salon de infrumusetare
Postat in Ghid Saloane

Electrostimulatorul intr-un salon de infrumusetare

Electrostimulatorul intr-un salon de infrumusetare

Prezenta unui electrostimulator intr-un salon de infrumusetare nu mai este un simplu moft ci o necesitate adaptata la cerintele pietii romanesti. Folosirea unui astfel de aparat specializat s-a dovedit a fi benefica pentru saloane, investitia fiind rapid recuperata datorita efectelor pozitive dar si a rezultatelor rapide obtinute ca urmare a folosirii lui. Dar ce presupune mai exact electrostimularea? Aceasta terapie presupune utilizarea de impulsuri electrice in contractarea muschilor. Electrostimularea se pliaza ca o manusa atunci cand este vorba despre scaderea masei corporale sau disparitia celulitei. Trebuia amintit ca electrostimularea, folosita deja de circa 80 de ani in medicina, are aplicabilitate atat in tratamentul bolilor de inima cat si in tratamentele neurologice.

Aceasta minunata tehnica este folosita cu succes si in fiziokinetoterapie, fiind de un real ajutor persoanelor cu probleme la acest capitol. In cadrul unei sedinte de electrostimulare muschii va vor fi pusi se lucreze fara sa depuneti efort. Evident, pentru ca aceste sedinte sa aiba efectul scontat, daca ne dorim ca efectul sa fie scaderea in greutate sau disparitia celulitei, trebuie sa fie insotite si de un regim alimentar. Nu este vorba despre un regim strict ci mai degraba despre eliminarea anumitor alimente din dieta zilnica dar si de respectarea unui anumit program pentru mese. Aceste regului este, de preferat, sa fi explicate cat mai detailat, clientelor atunci cand se apeleaza la acest tratament. In prezent, tot mai multe femei apeleaza la un salon de infrumusetarea pentru a beneficia de aceasta terapie, drept urmare castiguri nu sunt deloc de neglijat. In plus, prezenta unui electrostimulator in propriul salon va spori, cu siguranta, numarul clientelor care vor deveni fidele. Se stie deja ca o gama cat mai variata de servicii ajuta orice afacere, nici saloanele de infrumusetare nefacand exceptie de la aceasta regula.

Un astfel de aparat care face minuni in problemele amintite anterior este recomandat sa fie achizitionat doar de la furnizori autorizati care pot garanta calitatea lui. Ideal ar fi ca furnizorul vostru, la acest capitol, sa aiba si un showroom unde sa puteti vedea produsul in care urmeaza sa investiti. Visagestudio.ro imbina cele doua cerinte punandu-va la dispozitie si o gama variata de echipamente necesare in saloane de infrumusetare. Un electrostimulator cu 20 de electrozi poate ajunge la pretul de 940 lei +TVA, putand fi utilizat pentru fata, corp si sani. Daca doriti insa un produs mai performant, puteti alege un electrostimulator cu 20 de electrolizi cu infrarosii – InfraSLIM, al carui pret ajunge undeva la 1.700 de lei+TVA. Indiferent de optiunea aleasa este foarte important sa cereti mai multe sfaturi despre utilizarea lui, furnizorului. Din acest motiv, este esential ca acesta sa fie o persoana specializata la acest capitol si nu doar un simplu vanzator, debutant in acest domeniu. Nu uitati sa va interesati si despre transportului produsului ales pentru salonul vostru.

La acest capitol, specialistii nostri va pun la dispozitie livrare in termen de 24 de ore, aceasta putand fi chiar gratuita daca comanda pe care o faceti depaseste o anumita cifra. Nu trebuie sa neglijati nici garantia care este acordata dar nici existenta asistentei specializate. Si pentru a garanta ca produsele pe care le comercializeaza sunt confrome cu stradardele europene in domeniu dar si de calitate superioara specialistii site-ului amintit pun la dispozitie serviciul de verificare a coletului la destinatie.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Electrostimulatorul intr-un salon de infrumusetare Electrostimulatorul intr-un salon de infrumusetare

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.