5 Motive Pro Conferinte si Evenimente pentru Saloane
Postat in Ghid Saloane

5 Motive Pro Conferinte si Evenimente pentru Saloane

Te-ai gandit vreodata sa participi la un eveniment dedicat exclusiv saloanelor de infrumusetare? Sau poate ai avut sansa de a participa la o conferinta pentru antreprenori dar ai ales sa spui pass. Din pacate, multi oameni de afaceri de talie mica sau mijlocie (unde se integreaza majoritatea saloanelor) nu vad beneficiile participarii la un astfel de eveniment.

Ba mai mult, daca iei in considerare costurile de deplasare si cazare, plus faptul ca pierzi cel putin doua zile pe drum, balanta se inclina din ce in ce mai mult catre a spune nu. Totusi, noi speram sa iti schimbi parerea dupa ce vei citi cele mai puternice cinci motive pentru.

#1: Dotari Saloane la Preturi Reduse

Daca evenimentul reuneste mai multi producatori de dotari saloane, aici ai sansa sa compari caracteristici, sa vezi care sunt preturile, si de ce nu, sa obtii si o reducere (mai ales daca cumperi mai mult).

De la mobilier salon coafor la scaune de coafura si pana la aparatura de specialitate, aceste targuri sunt extrem de utile in a te informa asupra ultimelor produse in domeniu. Chiar daca nu vrei sa cumperi ceva, e important sa stii totul despre cele mai moderne dotari saloane si aparatura. Astfel, cand vei face decizia de cumparare, vei avea informatia necesara sa faci decizia corecta.

#2: Networking

Cunoscuta si sub numele de socializare, aceasta este activitatea care conteaza foarte mult in lumea afacerilor. Cand participi la o conferinta care reuneste oameni de afaceri si manageri din mai multe zone geografice, ai toate sansele sa intalnesti niste oameni foarte interesanti.

Asculta cu atentie ce au de spus si interactioneaza cu acele persoane care te pot ajuta in a-ti imbunatati salonul si serviciile. Unii oameni pot ofer detalii extrem de importante, asa ca e bine sa fii prezent(a) si activ(a) atunci cand vine vorba de prezentari sau discutii.

De asemenea, acest tip de evenimente te ajuta sa intri in contact cu furnizori, posibili viitori angajati (daca esti in cautare de oameni talentati si dornici de schimbare), si multe alte astfel de persoane.

#3: Sansa de a Invata de la Oameni de Succes

Conferintele de acest gen tind sa aiba invitati de calitate, oameni care au reusit sa atinga culmi ale succesului destul de inalte si care acum isi doresc sa impartaseasca experienta. Acestia vor face fie o prezentare cu intrebari la final, fie vor inmana diverse materiale cu informatii despre modelul lor de succes in afaceri.

Aceste ocazii sunt extrem de importante pentru educatia ta ca si detinator de salon!

#4: Promovare

Pe langa numeroasele oportunitati de a invata de la cei care au reusit in domeniu, ai si sansa de a-ti face promovare. De aceea e bine sa ai intotdeauna la tine carti de vizita si brosuri sau pliante. Chiar daca acestia nu sunt clienti directi, e foarte posibil sa intri in contact cu oameni din presa si media online.

#5: Inspiratie pentru Echipa

Chiar daca iei sau nu cativa membri din echipa cu tine, conferintele si targurile sunt o ocazie unica de a aduce un suflu nou de motivatie si inspiratie. Asadar, asigura-te ca iei destule materiale de la eveniment si discuta-le cu intreaga echipa.

Poti discuta despre noile trend-uri in hairstyling sau tratamente de spa, poti discuta despre aparatura mai performanta si cum le-ar putea face munca mai usoara angajatilor, practici de succes si metode de promovare a serviciilor catre clienti.

In general, aceste evenimente au rolul de a aduce impreuna experti, furnizori, oameni talentati si antreprenori la inceput de drum si de a-i determina sa invete unii de la altii. Chiar daca pe termen scurt nu castigi mare lucru din participare, efectele pe termen lung sunt extrem de valoroase!

 

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.