DE CE CAVITATIA E UN MUST HAVE
Postat in Ghid Saloane

DE CE CAVITATIA E UN MUST HAVE

Cavitatia este o tehnica care utilizeaza ultrasunete de frecventa joasa (40-50 KHz) pentru a distruge celulele adipoase din zonele afectate de celulita. Un aparat cavitatie utilizat in saloanele de infrumusetare si remodelare corporala va utiliza aceste ultrasunete pentru a provoca vibratii puternice si rapide care au ca efect producerea unor bule cavitationale (mici bule de gaz) care afecteaza membrana celulelor grase. Astfel, dupa o sedinta de cavitatie, celulele adipoase cu membrana slabita se lichefiaza si sunt drenate prin sistemul limfatic.

Datorita efectului rapid asupra zonei tratate, cavitatia mai este denumita si liposuctie virtuala. Aceasta se intampla deoarece efectele sunt similare insa tratamentul nu presupune nici un fel de durere sau stres asupra pacientului.

CAVITATIA: REZULTATE RAPIDE SI DE DURATA

S-a stabilit ca in urma unei sedinte de cavitatie, o persoana pierde in jur de 4 milioane de celule adipoase (dintr-un total de 32 milioane la o persoana cu greutate normala). Pe langa faptul ca rezultatele sunt imediate, acestea pot fi directionate catre o anumita zona. Astfel, daca o pacienta doreste sa scape de grasimea adunata pe zona abdominala, tratamentul va fi concentrat pe acea zona, fara a fi nevoie ca aceasta sa depuna vreun efort fizic sau sa antreneze si alte zone in proces.

Astfel, cele mai vizibile efecte ale tratamentului de cavitatie sunt:

 • Remodelarea corporala prin reducerea masei de grasime in zona tratata
 • Reducerea vizibila a aspectului de coaja de portocala
 • O piele mai ferma, cu aspect intinerit

Pe langa rezultatele care tin de aspectul fizic, o sedinta cu un aparat cavitatie are efecte benefice si asupra sanatatii. Astfel:

 • Productia de colagen si elastina este stimulata
 • Trigliceridele (proteine care determina un nivel crescut al colesterolului rau) sunt descompuse in acizi grasi liberi si glicerol
 • Circulatia periferica este activata si imbunatatita
 • Toxinele care stagneaza la nivelul pielii sunt eliminate
 • Metabolismul este stimulat ceea ce duce la o ardere mai rapida a grasimilor

CE PRESUPUNE PROCEDURA IN SINE?

Procedura este simpla si nu provoaca dureri persoanelor sub tratament. Este de fapt un procedeu foarte relaxant care nu necesita perioade de recuperare si nu presupune riscul aparitiei de complicatii (in comparatie cu liposuctia).

Un aparat cavitatie folosit in majoritatea saloanelor nu este o masinarie foarte complicata si nu necesita studii avansate pentru a fi utilizat. Aparatul este dotat cu un microprocesor care controleaza modulatia frecventei si variatia emisiei in functie de necesitati. Asadar, intregul procedeu este realizat de un aparat profesional cu un nivel foarte avansat de control.

Procedura in sine se realizeaza in 3 etape:

 1. Timp de 20 de minute, zona care va fi supusa tratamentului de cavitatie va fi tratata cu o crema pentru arderea rapida a grasimilor.
 2. Dispozitivul care emite ultrasunetele este folosit pe zona dorita. Aceasta parte a sedintei dureaza undeva in jur de 30 de minute.
 3. In partea finala a sedintei se efectueaza un masaj de drenaj limfatic pentru a elimina grasimile lichefiate in timpul tratamentului.

Cavitatia este foarte eficienta atunci cand celulita nu este fibroasa si stratul de grasime nu este compact si extrem de dificil de inlaturat. In aceasta situatie, este bine ca o sedinta de cavitatie sa fie combinata cu o alta tehnologie care ajuta la distrugerea celulelor adipoase. De exemplu, se recomana ca o sedinta de cavitatie sa fie urmata de o sedinta de radiofrecventa atunci cand rezultatele intarzie sa apara. Bineinteles, datorita aparatelor care suporta mai multe tehnologii, exista posibilitatea sa creezi un program personalizat pentru fiecare client in parte, in functie de necesitatile acestuia.

Pentru ca procedura sa fie cat mai eficienta, se recomanda ca inainte pacientul sa faca putin sport si/sau o sedinta de termosauna. Pe langa aceasta, un tratament complet dureza in jur de 4 pana la 8 sedinte si necesita dedicatie din partea persoanei tratate. Rezultatele sunt intr-adevar rapide dar, pentru a avea efect pe termen lung, este necesar ca pacientul sa isi impuna o dieta mai sanatoasa si sa includa un anumit nivel de activitate fizica in rutina zilnica.

APARAT CAVITATIE PENTRU SALONUL TAU

Orice unitate din industria beauty care doreste sa se dezvolte si sa castige clienti noi trebuie sa considere o investitie in aparatura saloane de inalta calitate. Un aparat cavitatie te va lansa pe nisa de remodelare corporala care este foarte populara, in special in marile orase din Romania.

Produsele noastre sunt profesionale si se potrivesc chiar si unitatilor mici si mijlocii deoarece nu ocupa mult spatiu si pot fi integrate foare usor in cadrul salonului. Totusi, inainte de a face o astfel de achizitie, trebuie sa iei in considerare spatiul necesar deoarece o astfel de sedinta se face in intimitatea unei zone private a salonului tau. Daca desfasori mai multe activitati in acelasi perimetru, zona trebuie delimitata corespunzator.

Oferta noastra cuprinde o serie de produse de inalta calitate, la preturi accessibile, care combina diverse tehnologii pentru rezultate optime. Acest fapt iti permite sa creezi programe personalizate pentru fiecare client in parte si poti oferi servicii de remodelare corporala pentru cele mai multe dintre zonele corpului.

APARAT CAVITATIE PRET

Intr-adevar un aparat cavitatie poate parea scump in comparatie cu restul elementelor de aparatura saloane. Totusi, acesta este o investitie extrem de profitabila cu o ROI (rate de recuperare a investitiei) foarte convenabila. Datorita efectelor sale rapide, cavitatia este una dintre cele mai cautate tehnologii intr-un salon de remodelare corporala si acest fapt va ajuta in cresterea bazei de clienti.

Un aparat cavitatie va deveni atractia principala a salonului iar, daca oferi si alte servicii de beauty, cu siguranta vei avea de castigat. Un client care se simte bine in salonul tau va dori sa incerce si alte servicii si astfel, vei reusi sa creezi loialitate fata de brand.

Asadar, un aparat cavitatie va reusi sa-ti promoveze afacerea in fruntea nisei. Odata ce vei adauga si sedinte de remodelare corporala prin tehnica cavitatiei pe lista de servicii, concurenta nu va mai avea nici o sansa in lupta pentru clienti ceea ce inseamna un profit crescut pentru tine si o dezvoltare mai rapida a salonului tau.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.