DRENAJUL LIMFATIC PRIN PRESOTERAPIE
DRENAJUL LIMFATIC PRIN PRESOTERAPIE - Visage Studio
Postat in Ghid Saloane

DRENAJUL LIMFATIC PRIN PRESOTERAPIE

DRENAJUL LIMFATIC PRIN PRESOTERAPIE

Presoterapia sau preso-drenajul este o metoda foarte eficienta de drenare a sistemului limfatic cu ajutorul presiunii. Aceasta se realizeaza cu ajutorul unui aparat presoterapie care este de fapt un costum pneumatic care depune presiune asupra zonelor unde sunt localizati ganglionii limfatici. Astfel, presoterapia este similara cu masajul de drenaj limfatic doar ca datorita sistemului automatizat, este mai eficienta si mai rapida in rezultate.

Principalul rezultat este remodelarea corporala prin subtierea si revitalizarea zonelor celor mai afectate de celulele adipoase si, implicit, de celulita. Astfel, in urma unui tratament de presoterapie picioarele, bratele si abdomenul vor fi redefinite prin subtiere si tonifiere. Acest lucru se datoreaza eliminarii de toxine prin stimularea sistemului limfatic.

CUM FUNCTIONEAZA?

Sistemul limfatic este responsabil de transportul nutrientilor catre inima si preluarea desurilor celulare pentru a fi eliminate din organism. Un sistem limfatic curat duce la o mai buna functionare a sistemului imunitar ceea ce inseamna o stare imbunatatita de sanatate. Asadar, pe langa beneficiile estetice, presoterapia ajuta si la detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor produse in mod natural de corp.

Exista intotdeauna posibilitatea de a apela la un terapeut priceput care stie sa faca un masaj de drenaj limfatic foarte eficient. Totusi, gasirea unui astfel de terapeut poate fi dificila iar programul acestuia va fi cu siguranta incarcat. Sedintele cu un aparat presoterapie sunt similare cu un masaj realizat de un terapeut insa sunt realizate la un nivel de automatizare si control foarte inalt iar aparatul nu necesita cunostine avansate pentru a putea fi folosit.

Preso-drenajul se realizeaza prin imbracarea clientului intr-un costum pneumatic care activeaza anumite zone ale corpului prin umflarea si dezumflarea camerelor din costum. Experienta este relaxanta si foarte placuta iar un tratament complet dureaza in jur 45 de minute. Un aparat presoterapie modern ofera o serie de programe presetate care pot fi activate in functie de necesitatile clientului.

Presoterapia se realizeaza doar pentru zona picioarelor, bratelor si a abdomenului iar aparetele noastre ofera o combinatie de tehnologii pentru a putea optimiza experienta la maxim. Astfel, un aparat modern va oferi posibilitatea de a utiliza infrarosii si electrostimulare in combinatie cu presoterapia. In concluzie, salonul tau va putea oferi mai multe tipuri de servicii cu un singur aparat.

BENEFICIILE PRESOTERAPIEI

Presoterapia este recomandata in multe situatii si are o serie larga de efecte benefice. Dintre acestea amintim:

–          Tonifierea musculaturii – tratamentul este in sine un masaj care se realizeaza prin umflarea si dezumflarea camerelor de aer din costumul pneumatic. Astfel, muschii sunt activati si stimulati sa se dezvolte ceea ce duce la o tonifiere a zonelor tratate.

–          Arderea grasimilor – prin drenarea sistemului limfatic este activat si accelerat metabolismul ceea ce duce la o mai buna ardere a grasimilor in perioada imediat urmatoare.

–          Scadere in centrimetri – acesta este principalul motiv pentru care un aparat presoterapie va va face foarte populari. Terapia este foarte eficienta si ajuta la subtierea zonelor tratate intr-un timp scurt si fara dureri.

–          Cresterea circulatiei sangvine periferice – datorita masajului si a activarii sistemului limfatic, circulatia periferica este imbunatatita. Astfel daca persoana tratata sufera de o circulatie deficitara la nivelul extremitatilor (maini sau picioare) aceasta va simti o ameliorare dupa primele sedinte.

–          Reducerea celulitei – un alt efect care face ca presoterapia sa fie foarte cautata. Aspectul de coaja de portocala de pe coapse, brate sau abdomen va fi redus datorita eliminarii de grasimi din corp.

–          Lifting facial si corporal – prin imbunatatirea sistemului circulator si o mai buna activare a sistemului limfatic, pielea si tesuturile responsabile de elasticitatea acesteia sunt irigate si oxigenate mai bine. Astfel, rezultatul unui tratament de acest gen este un lifting natural.

–          Eliminarea toxinelor – dupa cum am amintit deja, limfa este cea care transporta si elimina toxinele si deseurile celulare. Astfel, daca sistemul limfatic este activat, toxinele din organism vor fi eliminate mai usor.

–          Atenuarea senzatiei de picioare umflate sau grele – prin eliminearea toxinelor si masaj este ajutat si sistemul circulator si eliminarea apei in exces din organism.

–          Sistemul imunitar este intarit si stimulat

–          Relaxarea musculaturii – presoterapia este de fapt un sistem de masaj ceea ce inseamna relaxare.

Pe langa toate aceste beneficii, presoterapia este de asemenea utilizata si in medicina pentru a ajuta la vindecarea corpului, recuperarea si regenerarea tesuturilor.

APARAT PRESOTERAPIE PRET

Daca iti doresti ca salonul tau sa ofere un sistem complet de servicii de remodelare corporala, atunci un aparat presoterapie modern este urmatoarea investitie pe care o vei face. Aparatele din oferta noastra promoveaza un pret foarte accesibil si sunt usor de folosit. Pe langa acest lucru, au un aspect modern si elegant ceea ce te va ajuta sa le integrezi usor in cadrul salonului.

De asemenea, presoterapia este recomandata imediat dupa sedintele de cavitatie si impachetari pentru a elimina celulele adipoase care au fost distruse in timpul tratamentului. Asadar, daca salonul tau ofera deja astfel de servicii, achizitionarea unui astfel de aparat iti va rotunji oferta si iti va creste profitul.

Ca si pret, un astfel de aparat trebuie vazut ca o investitie in dezvoltarea afacerii, la fel ca orice element de aparatura saloane achizitionat pana acum. Nisa remodelarii corporale este foarte bine vazuta la noi in tara iar concurenta este destul de acerba. Asadar, daca doresti sa ridici nivelul de profesionalism al salonului tau, iti recomandam sa incluzi presoterapia pe lista de servicii.

Datorita faptului ca aparatele noastre ofera o gama combinata de tehnologii intr-un singur aparat, ai posibilitatea sa iti diversifici activitatea foarte usor. Astfel, un aparat presoterapie poate sa ofere si sedinte cu infrarosu pentru a optimiza tratamentul si sedinte de electrostimulare care sunt foarte eficiente in remodelarea corporala localizata. Acestea pot fi folosite separat sau simultan in functie de necesitati. De asemenea, exista posibilitatea de a regla intensitatea si timpul de tratament utilizand programe presetate de lucru.

Pentru o afacere in industria de beauty, un astfel de aparat va aduce cu siguranta mai mult decat o diversificare a ofertei. Salonul tau va castiga credibilitate si din ce in ce mai multi clienti loiali.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

DRENAJUL LIMFATIC PRIN PRESOTERAPIE

DRENAJUL LIMFATIC PRIN PRESOTERAPIE

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.