CRIOLIPOLIZA – CEA MAI NOUA TEHNOLOGIE
CRIOLIPOLIZA - CEA MAI NOUA TEHNOLOGIE - Visage Studio
Postat in Ghid Saloane

CRIOLIPOLIZA – CEA MAI NOUA TEHNOLOGIE

Criolipoliza este o metoda revolutionara, non-invaziva, de tratament care utilizeaza 2 tehnologii pentru a distruge si elimina celulele adipoase localizat. Cele 2 tehnologii sunt vacuumul si racirea controlata a stratului de grasime situat imediat sub piele. Astfel, temperatura va fi scazuta treptat pana aceasta scade sub 0 grade (se poate ajunge si la -10 sau -14 grade) ceea ce are ca efect distrugerea celulelor adipoase din zona racita fara a afecta alte organe.

Un aparat criolipoliza modern va ofera posibilitatea de a trata mai multe zone ale corpului fara ca persoana aflata sub tratament sa simta vreo durere. Singurele senzatii simtite in timpul procedurii sunt cea de presiune (datorita vacuumului) si cea de racire localizata. Totusi, acestea nu creeaza disconfort si clientul nu va suferi efecte secundare.

Criolipoliza se numara printre cele mai populare metode de remodelare corporala deoarece nu presupune incizii si nu exista riscul de complicatii (ca in cazul liposuctiei traditionale). Procedura este relativ noua in saloanele din Romania, insa clinicile de renume din Europa o implementeaza cu succes de ceva timp. Nivelul ridicat de popularitate se datoreaza faptului ca slabirea se efectueaza localizat fara efort fizic din partea persoanei sub tratament. Aceasta procedura este foarte eficienta in cazul depozitelor de grasime care nu pot fi eliminate prin metodele traditionale (exercitii si dieta) atat in cazul doamnelor cat si pentru domni.

In functie de grosimea stratului de grasime si de densitatea acestuia, sa pot pierde intre 3 si 15 cm pe perioada tratamentului. Daca dupa sedintele cu un aparat criolipoliza, persoana tratata va pastra un regim alimentar sanatos si va continua sa faca miscare, rezultatele pot fi mentinute pe termen lung fara probleme.

De ce functioneaza?

Conform ultimelor descoperiri, temperaturile negative afecteaza stratul de celule adipoase de sub piele. Astfel, acestea sunt distruse prin inghetare si apoi sunt preluate de catre sistemul limfatic si eliminate din organism.

Procedura a fost descoperita accidental in Rusia la inceputul anilor 1970 cand medicii au observat o slabire inexplicabila la nivelul obrajilor la copiii sanatosi care aveau obiceiul sa manance inghetata pe bat. In urma studiilor efectuate, s-a observat efectul temperaturilor scazute asupra grasimii din corp la nivel localizat. Din 1970 si pana astazi, procedura a fost perfectionata fapt carui datoram existenta de aparatura saloane moderne. De aceea, in zilele noastre exista posibilitatea sa utilizam acest efect natural pe zone specifice unde celulele adipoase sunt in exces.

Ce se intampla in timpul sedintelor?

Dupa cum am mentionat deja, un aparat criolipoliza foloseste 2 tehnologii pentru a avea un efect cat mai optim. Astfel, un aparat poate avea unul sau mai multe capete de lucru care pot fi atasate in diverse parti ale corpului.

Procedura in sine se realizeaza urmand acesti pasi:

  1. Pe zona tinta se aplica un gel protector care ajuta la mentinerea fermitatii pielii la temperaturi scazute
  2. Capatul aparatului este aplicat pe zona care va fi tratata si acesta este pornit. Intai se va aplica functia de vacuum care va trage stratul de grasime in interior unde acesta va fi racit treptat de-a lungul sedintei. Initial, persoana tratata va simti o senzatie de frig care se va diminua si va disparea pana la sfarsitul sedintei.
  3. La final, capatul aparatului este indepartat iar zona tratata se maseazaj pentru a elimina senzatia de amorteala si a activa circulatia sangvina. E posibil ca zona sa ramana rosie pentru cateva ore dar acest efect este normal.

Partea pozitiva a acestui tratament este faptul ca criolipoliza nu necesita perioada de recuperare. Dupa sedinta, persoana poate reveni la activitatile zilnice fara probleme.

Efectele criolipolizei pot fi vizibile imediat dupa prima sedinta, iar procesul de slabire se continua pana la urmatoarea sedinta. Totusi, exista situatii cand dureaza un pic mai mult pana rezultatele devin evidente. In timpul sedintei, celulele adipoase sunt cristalizate si astfel ele isi inceteaza activitatea si mor. Organismul va tine cont de acest aspect si, intr-o anumita perioada de timp le va dezmembra si elimina din zona tratata.

Un efect foarte interesant al criolipolizei este faptul ca in zona care a fost tratata nu se vor forma noi straturi de grasime. Asta nu inseamna ca nu exista posibilitatea sa iei in greutate dupa o asftel de sedinta, doar ca noile celule adipoase se vor forma in alte parte a corpului.

Aparat criolipoliza pentru salonul tau

Daca esti in proces de imbunatatire al salonului, includerea unui aparat criolipoliza pe lista de aparatura saloane de achizitionat este o decizie foarte buna. Tehnologia este relativ noua si nu foarte multe saloane din Romania o folosesc ceea ce iti va da avantaj asupra concurentei.

Este posibil ca factorul aparat criolipoliza pret sa para impovarator pentru un salon mic sau mediu ca dimensiuni. Totusi, acest aparat este o investitie extrem de profitabila cu o rata de returnare a investitiei foarte avantajoasa. Asadar, pe langa faptul ca vei putea sa-ti diversifici paleta de servicii, vei castiga clienti noi din clase sociale superioare care cu siguranta vor face o diferenta notabila in nivelul de profit al afacerii.

Aparatele noastre respecta cele mai inalte standarde de calitate si sunt usor de manevrat. Dimensiunile nu sunt mari si modul de operare este relativ simplu si usor de invatat. Pentru a optimiza procesul unele aparate ofera o combinatie de tehnologii care pot fi folosite impreuna sau separat. Astfel, unele aparate suporta pana la 4 capete diferite de lucru, fiecare fiind raspunzator de o anumita tehnologie pentru indepartarea grasimii nedorite. In cazul in care una dintre tehnologii nu da rezultatele asteptate, se poate reveni asupra zonei cu celelalte terapii disponibile.

Pe langa pretul accesibil si posibilitatea de a utiliza o serie de tehnologii intr-un singur aparat, ai acces la o gama larga de aparatura saloane creata pentru profesionisti. Asadar, daca dezvoltarea salonului si cresterea afacerii este scopul tau principal, noile tehnologii in materie de remodelare corporala sunt foarte accesibile si usor de implementat. Odata cu modernizarea aparaturii, clientii se vor simti mai bine in salonul tau si aceasta se va simti in felul in care afacerea ta este reprezentata pe piata.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.