Tehnologia cu Infraroșu (IR) în Tratamentele Cosmetice
Tehnologia cu Infraroșu (IR) în Tratamentele Cosmetice - Visage Studio
Postat in Ghid Saloane

Tehnologia cu Infraroșu (IR) în Tratamentele Cosmetice

Tehnologia cu Infraroșu (IR) în Tratamentele Cosmetice

Tehnologia cu Infraroșu sau, pe scurt, IR este din ce în ce mai populară în saloanele din țară. Acest lucru se întâmplă deoarece tratamentele sunt ne-invazive iar rezultatele apar destul de repede (după primele ședințe) și se mențin în timp.

Considerând aceste aspecte, astăzi vom discuta despre aparatura din saloane și de ce ar trebui să te intereseze dacă îți dorești să te dezvolți pe această nișă.

Ce Este Tehnologia Cu Infraroșu?

Tratamentele cu raze infraroșii sunt implementate în diverse aparate de specialitate care sunt utilizate în tehnicile de întreținere corporală. La bază, razele infraroșii sunt radiații care pătrund în piele activând substanțele folosite în timpul tratamentelor și grăbind procesul de slăbire, reîntinerire, sau altele.

Ba mai mult, tehnologia IR este împrumutată din domeniul medical unde există o serie de aplicații în diverse domenii datorită beneficiilor pe care aceasta le aduce. Printre aceste beneficii putem enumera:

  • O mai bună circulație a sângelui;
  • Alcalinizarea sângelui;
  • Se reduce presiunea arterială și se asigură fluidizarea sângelui;
  • Toxinele din sânge și celule sunt descompuse și eliminate;
  • Crește rata metabolică;
  • Durerile cauzate de artrită și/sau reumatism sunt diminuate;
  • Ajută la regularizarea funcționării tiroidei.

Lista poate continua, dar e clar că razele infraroșii au un efect benefic asupra corpului uman.

IR in Tratamentele Cosmetice

Saloanele de înfrumusețare și cele de întreținere corporală folosesc aparatura cu infraroșu pentru a reda un aspect mai tânăr pielii și a grăbi diverse procese de sculptare corporală.

De exemplu, razele infraroșii acționează asupra circulației capilare, stimulând circulația sanguină și transportul de oxigen. Astfel, pielea supusă tratamentului rămâne cu un aspect mai tânăr, moale și mai elastic. Ba mai mult, prin combinarea tratamentului IR cu unele soluții de curățare, pielea va fi purificată la un nivel mult mai profund, ceea ce reduce aspectul tern și îmbătrânit.

Dar aceste raze nu sunt folosite doar pentru a îmbunătăți aspectul pielii! Aparatura de specialitate are și module destinate luptei anti-celulită, unde stratul adipos de suprafață este eliminat iar aspectul de coajă de portocală este redus.

Ba mai mult, datorită efectului de accelerare a metabolismului, reziduurile rezultate în urma distrugerii celulelor de grăsime sunt transportate mai rapid și mai eficient în afara organismului, ceea ce reduce munca unor organe vitale cum sunt rinichii și ficatul.

În Concluzie

După cum se vede, tehnologia IR este una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face atunci când ai (sau plănuiești să deschizi) un salon de remodelare corporală și înfrumusețare. Dar, înainte de a începe achiziția de aparatură, e bine să te documentezi și să înțelegi ce presupune tehnologia.

Astfel, îi vei înțelege limitele, riscurile și beneficiile la un nivel mai avansat. Ca rezultat, vei ști ce aparate se potrivesc cel mai bine tipului de clientelă pe care îți dorești să o atragi.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.