Scaune – Scafa Coafor – Despre Designul Saloanelor de Top
Scaune/ Scafa Coafor – Despre Designul Saloanelor de Top- Visage Studio
Postat in Ghid Saloane

Scaune – Scafa Coafor – Despre Designul Saloanelor de Top

Scaune – Scafa Coafor – Despre Designul Saloanelor de Top

Scafa face parte din dotarea salonului tău și joacă un rol foarte important în ceea ce privește confortul clientului. Totuși, pe lângă confort, contează foarte mult și aspectul visual. Dacă te prezinți cu o scafă ciobită, care nu are toate dotările necesare (apă caldă, cap de spălare, guler de protecție) și care are un aspect vechi, clienții tăi se vor simți neglijați.

Așadar, pe lista de dotări saloane de achiziționat cât mai curând posibil, trebuie sa se afle și scafa. De recomandat este o scafă cu scaun coafor integrat (pentru mai mult confort). Dar hai să vedem mai bine ce ne propun furnizorii și saloanele de top în materie de design.

Eleganță și Design Practic

O unitate de spălare trebuie să promoveze în primul rând confortul. Astfel, pentru un scaun coafor cu scafă integrată, marile saloane ne recomandă un scaun cu tapițerie în culori simple (alb, negru, maro). Ideal ar fi ca scaunul să aibă și suport pentru picioare și să permită o pozitie semi-culcat, cat mai relaxantă.

Cele mai frumoase modele de scafe cu scaun integrat promovează diverse modele pe tapițerie, pentru un plus de stil. Totuși și scaunele în culori unitare sun foarte frumoase pentru un mobilier coafor în ton cu ultimele tendințe.

Materiale de Calitate

Pentru scaun, cel mai bun material este pielea ecologică de calitate. Aceasta se simte bine la atingere și rezistă la uzură.

Pentru scafă, e bine ca chiuveta să fie din ceramică cu un guler care să protejeze pielea clientului. De asemenea, e bine ca piciorul sa fie îmbrăcat pentru a ascunde tuburile de apă și alte asemenea utilități. E de asemenea recomandat ca scafa să aibă și un suport pentru produse cum sunt șamponul și balsamul (pentru a face munca personalului mai ușoară).

La final, te invităm să răsfoiești catalogul nostru unde vei găsi o mulțime de produse moderne și de calitate!

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Scaune – Scafa Coafor – Despre Designul Saloanelor de Top

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.