Deschiderea Salonului: 5 Aspecte si Dotari Saloane de Considerat
Postat in Ghid Saloane

Deschiderea Salonului: 5 Aspecte si Dotari Saloane de Considerat

Deja stim ca sunt multe lucruri de facut si de considerat atunci cand te pregatesti sa deschizi un salon de infrumusetare. Pe langa aspectele financiare si economice, trebuie sa te asiguri ca ai tot ce iti trebuie in materie de dotari saloane sau mobilier (scaune coafor si asa mai departe).

Totusi, pe langa aspectele ce tin de mobilier salon coafor, mai sunt inca 5 aspecte foarte importante care vor influenta viitorul afacerii tale. Acestea sunt cumva legate de lista cu dotari saloane si tin atat de mobilier cat si de personal si atmosfera generala.

Mai jos vom discuta fiecare din cele cinci aspecte asa ca te rugam sa le urmaresti cu atentie.

Publicul Tinta

Elementele de mobilier coafor dintr-un salon vorbesc deschis despre tipul de client pe care vrei sa-I atragi. De exemplu, daca mare parte din mobilier consta in scaune de frizerie, e clar ca te adresezi domnilor care isi doresc o tunsoare la moda. Pe de alta parte daca ai ales un scaun coafor elegant si confortabil cu toate utilitatile necesare, iti doresti sa atragi mai mult doamne in cautarea unui stilist priceput.

Bineinteles, exista posibilitatea sa combini cele doua elemente de mobilier. De asemenea, in functie de culorile si materialele alese, te poti adresa tinerilor sau persoanelor adulte.

Pe langa mobilierul ales conteaza si aparatura pe care o poti oferi. Astfel, daca rasfoiesti catalogul nostru, vei observa ca exista o serie intreaga de dotari saloane adresate persoanelor care isi doresc slabire, tonifiere, intinerire si alte astfel de proceduri.

Dotari Saloane pentru Serviciile Cerute

In functie de tipul de clienti pe care il doresti, lista cu mobilier salon de infrumusetare se poate schimba. Daca salonul tau ofera servicii de hairstyling, vei avea nevoie si de o unitate de spalare cu scafa coafor pentru o experienta cat mai placuta.

Totusi, clientii care trec pe la saloanele de coafura, pot solicita si servicii de manichiura sau pedichiura, iar daca salonul tau nu are mobilierul si aparatura necesara, e posibil sa pierzi o parte din castiguri. De aceea, e important sa te asiguri ca iti dotezi salonul cu aparatura si mobilier care sa raspunda cererii.

Pozitionarea Salonului

Locatia salonului este la fel de importanta ca lista cu dotari saloane! De aceea, un salon de infrumusetare trebuie sa fie pozitionat intr-o zona rezidentiala si pe cat se poate, centrala.

De asemenea, e important ca salonul tau sa fie usor de gasit de catre cineva care nu cunoaste zona.

Cum vei atrage Clientii in Salon

Un salon cu mobilier de calitate si aparatura moderna va fi cu siguranta apreciat de clienti. Totusi, un design modern, cu o zona de asteptare frumoasa si eleganta sunt la fel de importante pentru clientii noi.

Bineinteles, campaniile de marketing sunt importante, dar reputatia salonului se poate raspandi si prin recomandari direct de la client.

Fidelizare Clienti cu Dotari Saloane de Calitate

O alta provocare pe care trebuie sa o consideri este fidelizarea clientilor. Pentru aceasta, e bine sa consideri nevoile clientilor tai si sa incerci pe cat posibil sa aduci dotari saloane noi, care ii vor face pe sa revina.

Vezi aici mai multe echipamente pentru dotari saloane de infrumusetare:

MOBILIER APARATURA
Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.