Scaunele de frizerie special create pentru copii
Postat in Ghid Saloane

Scaunele de frizerie special create pentru copii

Scaunele de frizerie special create pentru copii sunt considerate, de catre parinti, adevarate „inovatii” in domeniu. Acestea reusesc sa ii determina pe prichindei sa stea cuminti in timpul operatiunii de aranjare a parului. De cele mai multe ori, parintii apeleaza la un salon de infrumusetare, in acest scop, tocmai pentru ca tunderea parului celui mic, devine o actiune mult prea dificila pentru a putea fi executata in propria casa. Gama visage de scaune de frizerie pentru copii pune la dispozitie o varietate de modele care sunt pe gusturile celor mici, reusind sa ii impresioneze si, cel mai important, sa le capteze atentia. De altfel, in prezent, tot mai multe saloane de infrumusetare s-au adaptat cerintelor pietii si au decis sa isi directioneze resursele si spre acest capitol, unde au observat ca cererea devine din ce in ce mai mare. Cele mai atractive saloane sunt, evident, cele dedicate exclusiv copiilor, insa, la nivelul tarii noastre, procentul acestora este unul infim. Investitorii romani prefera sa isi dezvolte o afacere generala la capitolul saloane de infrumusetare, mizand astfel pe o clientela variata. Studiile arata ca, astfel de saloane care au amenajat si un colt special pentru copii sunt mult mai rentabile, reusind sa isi fidelizeze mai repede clientii.

In cazul persoanelor care au decis ca este timpul ca prichindeii sa viziteze un salon de infrumusetare pentru a se tunde, este nevoie sa urmeze cateva sfaturi pentru ca experienta celor mici sa nu fie absolut deloc traumatizanta. In primul rand, hair-stilisti recomanda ca, in cazul copiilor mici (pana in 4 ani – 5 ani), spalarea parului sa se faca acasa, cel putin in primele vizite la salon. Cei mici se poate considera frustrati daca altcineva decat cei apropiati ii spala pe cap. Dupa ce vor „dezolta” o relatie cu hair-stilistul lor, parinti pot apela la serviciile salonului si pentru capitolul spalat. Prichindeii trebuie familiarizati cu arta tunsului. Prin joaca, prin mici exemple, ei trebuie sa inteleaga ce urmeaza sa se petreaca in momentul in care vor merge sa se tunda. Specialistii recomanda ca acestia sa viziteze inainte salonul ales pentru a se familiariza cu atmosfera, eventual sa asiste si la tunsul altui copil. Dupa ce ati parcurs aceste etape, este esential sa le explicati cat de important este sa nu se miste deoarece pot fi raniti de foarfeca.

In ceea ce priveste tunsoarea aleasa, parintii opteaza, in cazul copiilor mici, pentru tunsuri zero sau cat mai scurte. Aceasta alegere ramane la atitudinea fiecarei persoane fiind influentata de foarte multi factori. La fel se intampla si in cazul momentului in care copilul va fi tuns pentru prima oara. Unii copii au o podoaba capilara bogata sau extrem de bogata inca de la varste fragede, drept urmare, parintii opteaza sa ii tunda chiar in jurul varstei de 1 an. Niciuna dintre variantele alese de catre parinti nu este gresita, fiind insa recomandat sa se tina cont si de sfatul stilistilor care se ocupa de operatiunea de tuns.

De preferat este ca, in momementul in care sunt tunsi, copii sa se poate bucura de prezenta unui scaun special pentru ei, scaun care, fie imita un animal, un mijloc de transport sau un personaj preferat. Princhindeii nu doar vor sta linistiti in timp ce se executa operatiunea de tuns dar vor fi si fericiti sa se afle in prezenta unui astfel de scaun minunat. Tinand cont de faptul ca preturile acestora sunt modice, specialistii in marketing sunt de acord ca o astfel de investitie nu provoaca daune in bugetul unui salon de infrumusetare, insa aduce un profit considerabil, in raport cu investitia realizata. 

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.