Scafa Coafor Cu Chiuveta Fixa Vs. Chiuveta Mobila
Postat in Ghid Saloane

Scafa Coafor Cu Chiuveta Fixa Vs. Chiuveta Mobila

Scafa Coafor Cu Chiuveta Fixa Vs. Chiuveta Mobila

Scafa coafor este un produs care nu trebuie sa lipseasca de pe lista cu dotari saloane atunci cand deschizi un nou (sau primul) punct de lucru. Nu numai ca vei lipsi salonul de dotarile necesare unei unitati care se ocupa de stilarea parului, dar iti vei lipsi clientii de cel mai de baza confort; iar acest lucru iti va afecta cu siguranta profitabilitatea afacerii.

Asadar, singurul lucru care iti ramane de facut cand de hotarasti asupra tipului de mobilier salon coafor de achizitionat, este modelul de unitate de spalare pe care sa-l selectezi. Daca salonul tau nu are spatiu pentru o unitate de spalare cu un scaun generos si extrem de confortabil, iti recomandam sa arunci o privire pe lista de scafe coafor oferita de Visage Studio.

Cum sa alegi o Scafa Coafor?

Avand in vedere ca oferta este destul de bogata atunci cand vine vorba de astfel de dotari saloane, am creat un mic ghid care arata caracteristicile pe care trebuie sa le iei in consideratie.

#1: Spatiul ocupat

Intr-un salon, spatiul este foarte important deoarece atat clientii cat si personalul trebuie sa se poata misca confortabil fara a-i deranja pe cei aflati in imediata vecinatate. Astfel, zona de stilare a parului trebuie sa fie dotata cu mobilier coafor de dimensiunile cele mai potrivite pentru spatiul disponibil.

In cazul in care salonul permite un spatiu mai mare pentru zona unde va fi instalata unitatea de spalare, noi iti recomandam o scafa coafor cu chiuveta fixa. Bineinteles, daca te astepti la un flux mare de clienti in nevoie de o spalare, e mai bine sa instalezi doua sau trei scafe.

Totusi, atunci cand salonul este mic, o scafa cu chiuveta mobila este cea mai buna solutie.

#2: Mobilitate

Scafa coafor nu este cel mai mobil element in salonul tau, dar este important sa permita ajustarea pe inaltime si sa permita clientei sau clientului sa se simta confortabil (referire la mansonul care se aseaza la spate, in jurul gatului).

De asemenea, daca nu ai o unitate spalare cu scaun integrat, poti folosi oricand un scaun coafor care sa se potriveasca. Totusi, in aces caz, o scafa coafor cu chiuveta mobila ar putea fi cea mai buna solutie.

#3: Confort

Confortul clientilor este extraordinar de important atunci cand iti doresti o afacere infloritoare, asadar e bine sa gasesti un set de mobilier salon coafor care sa se potriveasca acestei dorinte. Cand vine vorba de scafa coafor, o unitate de spalare cu scaun integrat este fantastica, dar daca aceasta nu este o optiune, poti oricand opta pentru o scafa cu chiuveta fixa.

Pentru confort maxim, dar cu un efect vizual un pic mai redus decat o scafa cu scaun integrat, poti oricand opta pentru o scafa cu chiuveta mobila. Acestea sunt de obicei montate pe roti si le poti deplasa spre zona cu scaune coafor fara probleme.

#4: Usurinta la Montaj si Design

Cand vine vorba de mobilier coafor, design-ul este foarte important. Pana la urma cine si-a dori sa intre intr-un salon unde scaunele sunt jerpelite, peretii sunt ingalbeniti, si atmosfera este apasatoare?

Asadar, e foarte normal sa iti doresti scaune coafor elegante si confortabile, si tot felul de elemente de mobilier care sa inveseleasca imaginea salonului tau. Cand vine vorba de scafe coafor, noi iti recomandam un produs cu scaun integrat – acestea sunt cele mai confortabile si apreciate de catre clienti.

Totusi, daca bugetul nu permite, este bine sa alegi o unitate cu chiuveta fixa si o masca care sa ascunda furtunele si mansoanele necesare pentru conectarea la apa. Ba mai mult, odata montata, nu mai e nevoie sa umbli la conexiuni decat atunci cand faci lucrarile de mentenanta.

In Concluzie

Alegerea tipului de scafe coafor pentru salonul tau poate fi un pic dificila, dar atata timp cat iei in considerare ghidul nostru si alegi un produs de calitate, lucrurile ar trebui sa mearga struna.

 

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.