Presoterapia – Metoda Ideala de Drenaj Limfatic
Postat in Ghid Saloane

Presoterapia – Metoda Ideala de Drenaj Limfatic

Presoterapia – Metoda Ideala de Drenaj Limfatic

Presoterapia este o tehnica de detoxifiere care ajuta la mentineterea unei stari de sănătate la un nivel cât mai înalt datorită efectului de imbunatatire a circulatiei limfatice. Aceasta este responsabila cu transportarea reziduurilor rezultate din tot felul de activități (alimentatie, stil de viața, obiceiuri nesanatoase, și altele).

Circulatia limfatica poate fi stimulata și prin exercițiu fizic și un stil de viața cât mai sănătos, dar cum acestea nu sunt întotdeauna posibile, drenajul limfatic devine metoda cea mai sigură de eliminare a toxinelor și reziduurilor din organism. Ba mai mult, drenajul limfatic este recomandat după tratamente care care tintesc distrugerea tesutului adipos de sub piele.

Drenajul limfatic ajuta și la eliminarea retentiei de apa și la reducerea aspectului imbatranit și lăsat al pielii. Ba mai mult, prin stimularea tesuturilor, drenajul limfatic stopeaza dezvoltarea celulitei prin faptul ca reduce umflarea celulelor grase.

Ce Este Presoterapia?

La baza, presoterapia este o tehnica de masaj care se face cu ajutorul unui costum care are un numar de camere de aer incorporate în tesatura. În timpul tratamentului, aceste camere vor fi umplute cu aer comprimat, creand astfel senzația de presiune și masaj.

Majoritatea aparaturii pentru presoterapie este făcută pentru zona picioarelor și a bustului, însă sunt și aparate care acoperă tot corpul.

În timpul sedintelor de presoterapie, mușchii și tesuturile sunt oxigenate, ceea ce duce la o subtiere și tonifiere a zonelor asupra cărora se actioneaza. Ba mai mult, masajul și tipul de presiune aplicate duc la o activare a punctelor ganglionare, ceea ce stimuleaza activitatea vaselor limfatice.

Pe lângă toate acestea, felul în care fiecare camera de aer actioneaza asupra corpului, creeaza conditiile unui masaj personalizat, ceea ce duce la relaxare și o senzație de bine.

Cum Actioneaza Presoterapia?

Aceasta metoda de tratament este non-invaziva și nu produce disconfort (senzația resimtita de pacient este similara cu cea din timpul unui masaj relaxant).

Pe lângă acest aspect, presoterapia este foarte eficienta în tratarea unor probleme de sănătate cum ar fi retentia de apa, picioare obosite și grele, picioare umflate, probleme de circulație, și altere. De asemenea, presoterapia are un efect benefic în tratamentul anti-celulitic și ajuta la tratamentul varicelor (la recomandarea medicului specialist).

Presoterapia la Tine în Salon

Chiar dacă drenajul limfatic poate fi obținut și printr-o tehnica de masare, un aparat specializat va fi întotdeauna mai eficient și mai ușor de utilizat. Mai ales ca aparatele promovate de noi sunt extrem de ușor de introdus într-un salon care ofera servicii de intretinere corporala.

Ba mai mult, un astfel de aparat îți va da posibilitatea sa introduci alte tipuri de servicii, cum sunt cele de sculptare și reducere celulita.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.