Epilare Profesionista Incalzitoare de ceara
Postat in Ghid Saloane

Epilare Profesionista Incalzitoare de ceara

Una dintre metodele de infrumusetare care are mare priza la reprezentantele sexului frumos este epilarea. Indepartarea parului nedorit, situat pe diverse parti ale corpului, a devenit deja un obicei care face parte din ritualul lunar al oricarei femei. Indiferent de modul in care opteaza sa efectueze aceasta operatiune, femeile sunt de acord, la unison, ca nu poti trai, in 2017, cu par la sub brat sau pe picioare. Hai sa fim sinceri, cati dintre noi mai vad, in zilele noastre, femei plimbandu-se pe strada, neepilate? In primul rand, aspectul inestetic determina tot mai multe persoane sa isi doreasca sa elimine parul situat pe partile de corp amintite. Ei bine, desi epilarea nu este un fenomen rar intalnit, aceasta poate cauza dureri semnificative daca este efectuata fara supravegherea unui specialist si acum vorbim despre epilarea cu ceara. Alaturi de acest tip de epilare, sa nu uitam ca mai exista epilarea definitiva, care este insa costisitoare, epilarea cu aparat special sau epilarea cu lama. Dintre toate metodele amintite, epilarea cu ceara, la un salon de infrumusetare s-a dovedit cea mai avantajoasa.

In cazul in care te-ai hotarat sa apelezi la aceasta metoda nu trebuie sa uiti ca firul de par trebuie sa aiba o lungime de circa 1 cm, in caz negativ ceara nu va avea puterea sa prinda firul si va fi nevoie de mai multe aplicari pentru a scapa de el. Atentie insa, nu trebuie nici sa lasi parul sa creasca mai mult de 2 cm pentru ca, in acest caz, risti ca firul sa se rupa in doua si, din nou, sa fie nevoie de mai multe aplicari ale stratului de ceara. In cazul in care nu te „impaci” foarte bine cu durerea, se recomanda administrarea de analgezice inaintea inceperi acestei operatiuni. Substantele care compun astfel de medicamente pot scadea semnificativ disconfortul pe care o femeie il poate simti in timpul epilarii. In cazul anumitor persoane, acest aspect este extrem de important fiind foarte sensibile la durere. Si tot la capitolul evitarea durerii, specialistii recomanda ca epilarea sa fie facuta la o saptamana dupa terminarea menstruatiei atunci cand corpul rezista mult mai bine la dureri. De altfel este bine de evitat perioada premergatoare ciclului menstrual, cam tot o saptamana, cand suntem predispuse sa fim mult mai sensibile. Energizantele, cafeaua, bauturile racoritoare sunt de evitat inainte de epilare deoarece scad rezistenta la durere din cauza sensibilizarii nervilor existenti la nivelul epideremei.

Odata aleasa metoda de epilare, ca fiind cea cu ceara, se recomanda sa apelati la un specialist din cadrul unui salon de infrumusetare sau intretinere corporala, specialist care are experienta vasta in lucrul cu ceara si care va poate scapa de dureri chinuitoare. Indicat ar fi ca pielea sa fie exfoliata inainte de aplicarea acestei proceduri, tocmai pentru ca firul de par sa se poat desprinde mai usor si fara dureri prea mari. Ceara urmeaza sa fi incalzita la 40 de grade Celsius, temperatura optima pentru indepartaea firelor de par nedorite. La aceasta capitol este de mentionat ca, in comert, exista diverse incalzitoare de ceara ale caror preturi pornesc de la cateva zeci de lei, putand sa ajunga la cateva sute de lei. Pentru a alege aparatul de care ai nevoie este important ca distribuitorul pe care il alegi sa iti poate oferi cat mai multe informatii intr-o perioada cat mai mare de timp. In acest sens punem la dispozitie o gama variata de incalzitoare de ceara, pentru a alege produsul ideal de care aveti nevoie. Revenind la epilarea cu ceara, trebuie mentionat ca, in cazul anumitor femei, dupa finalizarea procedurii apar diverse alergii locale, cum ar fi inrosirea pielii. In mod normal, acestea ar trebui sa dispara dupa cateva zile, de evitat in aceasta perioada este expunerea la soare si frecventarea saloanelor de bronzat. Acestea fiind spuse, epilare cat mai confortabila va dorim!

 

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.