Cum sa Folosesti Tehnologii Moderne pentru Salonul Tau
Postat in Ghid Saloane

Cum sa Folosesti Tehnologii Moderne pentru Salonul Tau

Orice salon de infrumusetare, indiferent de nisa pe care activeaza (haristyling, spa, tratamente faciale si corporale), trebuie sa tina pasul cu schimbarea. Si cum in ziua de azi domeniul cu cele mai multe noutati este cel tehnologic, azi vom discuta despre cum sa folosesti aceste trend-uri in folosul tau.

Cand vorbim de tehnologii moderne intr-un salon, nu ne referim neaparat la dotari saloane de ultima generatie. Acestea sunt importante, dar subiectul a mai fost discutat in articolele trecute. Asadar, astazi, in loc sa discutam despre aparate de tratament (gen aparat cavitatie sau aparat ultrasunete), vom discuta despre sisteme de date si aplicatii care te pot ajuta sa eficientizezi munca si relatiile cu clientii.

Sisteme Informationale de Management al Afacerii

Intr-o lume unde computerele ne ajuta sa luam decizii de business si ne tin la curent cu ultimele vesti, e normal sa vrei un sistem care sa te ajute sa tii afacerea in frau. Ei bine, zona de saloane de infrumusetare s-a bucurat de atentie in randul creatorilor de sisteme de management. Asadar, ai posibilitatea sa alegi un sistem care sa raspunda nevoilor tale.

Optiunile difera in functie de ce program alegi, dar majoritatea permit module de contabilitate, salarizare, inventar, relatii cu clientii si chiar raportari lunare. Ba mai mult, mai toate sistemele ofera perioade de testare gratuita, ca sa poti alege in cunostinta de cauza.

Sisteme Integrate de Marketing

Pe langa faptul ca salonul tau are nevoie de prezenta online pentru a putea creste, in timp vei avea nevoie si de un sistem de marketing integrat.

Aceste sisteme preiau mare parte din munca de rutina din zona de promovare si se ocupa cu transmiterea de e-mail-uri automate, in functie de diverse evenimente. De exemplu, un utilizator care se inscrie pentru prima data la newsletter-ul salonului va primi imediat un email cu oferte special create pentru utilizatori noi.

Un alt exemplu, este cel al unui client care a venit pentru a 5-a oara consecutiv in salonul tau, pentru un serviciu anume. Un astfel de sistem va sti sa-l identifice si fie va trimite o nota cu multumiri, fie va aplica o reducere pentru urmatoarea sedinta.

Sisteme de Rezervari si Programari

Subiectul programarilor ramase libere a mai fost discutat insa oricat de mult ai incerca, riscul de a avea timpi morti ramane. Totusi, riscul poate fi diminuat daca utilizezi o aplicatie care sa tina situatia programarilor in mod automat.

De exemplu, marile saloane folosesc programe care actualizeaza in timp real lista cu programari. Astfel, daca apare o anulare de ultim moment, acest loc devine imediat disponibil online, iar alti clienti interesati pot sa profite de deschidere.

Totul se intampla rapid, fara implicare prea multa din partea personalului si nu necesita resurse aditionale. Echipa ta isi va pastra gradul de ocupare iar tu nu va trebui sa iti bati capul cu alte metode de reducere a timpilor morti.

Sisteme de Feedback si Review Online

Cu totii stim de sisteme ca Google reviews care ofera tuturor celor interesati o impresie a clientilor asupra salonului tau. Aceste sisteme sunt importante pentru ca sunt conduse de o a treia parte, separat de afacerea ta, si astfel utilizatorii stiu ca pot avea incredere in parerile exprimate.

Ba mai mult, tu ca si manager de salon, ai ocazia sa primesti feedback constructiv din partea clientilor tai. Asadar, ambele parti implicate au de castigat!

In Concluzie

Noile tehnologii necesita o investitie initiala, dar cand sunt aplicate corect, rata de returnare a investitiei este impresionanta! Aceste sisteme automatizeaza procesele care in timp devin plictisitoare si greu de urmarit si iti elibereaza timpul pentru activitati mai creative si mai utile pentru afacere.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.