Tratamente de Reintinerire-Tonifiere la Salon
Tratamente de Reintinerire-Tonifiere la Salon - Visage Studio
Postat in Ghid Saloane

Tratamente de Reintinerire-Tonifiere la Salon

Tratamente de Reintinerire-Tonifiere la Salon

Indiferent de sezon, tratamentele de reintinerire-tonifiere cu ajutorul aparatelor de ultima generație sunt extrem de populare. Așadar, dacă îți dorești o extindere a serviciilor și a numarului de clienți care îți vizitează salonul, e momentul sa consideri aparatura cu specific de reintinerire-tonifiere pentru ten și corp.

În catalogul nostru vei găsi o gama larga de aparate care îndeplinesc funcții bine determinate, pentru astfel de ședințe de infrumusetare. De exemplu, cu ajutorul unui aparat de lifting facial, poți oferi soluții non-chirurgicale de contur, tonifiere, și reducere a liniilor fine fără ca persoana tratata sa aibă nevoie de recuperare.

Ca și proprietar de salon de infrumusetare ai posibilitatea sa alegi tipul de aparatura și tehnologiile pe care sa le promovezi către clienți. Totuși, majoritatea metodelor de reintinerire-tonifiere se bazează pe tehnologii ca radio frecventa (sau RF), cavitatie, vacuum și altele. Astfel, pielea poate fi tratata în funcție de necesitati iar tratamentele pot ținti exact zonele cu probleme.

De asemenea, unele sisteme folosesc energie ultrasonica pentru a stimula productia de colagen și a tonifia zona aflata sub tratament.

O Investitie pentru Dezvoltarea Salonului Tău

Tratamentele de reintinerire – tonifiere sunt extrem de cautate, mai ales în zonele bine dezvoltate din punct de vedere social. Așadar, dacă vrei sa fii cu un pas înaintea concurentei, e timpul sa investesti în aparatura moderna și de calitate.

Chiar dacă pare o investitie considerabila la început, rata de recuperare (ROI) este de de mare. Ba mai mult, cu un numar crescut de clienți, ai șansa sa promovezi și celelalte servicii din salon.

Trebuie sa mentionam ca toate tehnologiile folosite de aparatele promovate de noi sunt sigure și urmează cele mai inalte standarde de calitate. De asemenea, aparatele pentru tratamente de reintinerire-tonifiere sunt ușor de utilizat, au o interfata prietenoasa, și nu necesita o perioada extensiva de pregătire a personalului.

Așadar, pot fi introduse în salon, și folosite în tratamente, foarte rapid după achiziționare.

În Concluzie

Exista o gama larga de tratamente pentru reintinerire-tonifiere pe piața din țara, însă cele mai eficiente sunt cele care folosesc tehnologii moderne și aparatura de calitate. Aceste tratamente dau rezultatele cele mai rapide și mai durabile în timp.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.