Pregateste-ti Salonul pentru Sarbatori: Cum sa Cresti Vanzarile in Mod Eficient
Pregateste-ti Salonul pentru Sarbatori: Cum sa Cresti Vanzarile in Mod Eficient - Visage Studio
Postat in Ghid Saloane

Pregateste-ti Salonul pentru Sarbatori: Cum sa Cresti Vanzarile in Mod Eficient

Pregateste-ti Salonul pentru Sarbatori: Cum sa Cresti Vanzarile in Mod Eficient

Perioada sarbatorilor de iarna este de obicei aglomerata si plina de stres, dar cu putina ingeniozitate si management al timpului, poate fi una dintre cele mai profitabile perioade pentru un salon de frumusete.

Avand in vedere ca oamenii sunt invitati la mai multe evenimente speciale de sarbatori (aniversari, cine festive, serbari scolare, petreceri la birou, si asa mai departe) ai sansa sa iti dublezi numarul de clienti care iti treg pragul.

Totusi, tine de personal si te tipul de dotari saloane implementate in locatie sa profiti cu adevarat de pe urma acestor luni de iarna. Asadar, mai jos avem cateva sfaturi care sa te ajute sa te pregatesti pentru nebunia ce va sa vina.

Dotari Saloane conform Serviciilor

Lista de servicii oferite trebuie sa corespunda cu lista de dotari saloane pe care le ai in locatie. De exemplu, daca pe lista de servicii ai trecut tratament microdermoabraziune si tratament cu ultrasunete, dar ambele tratamente tin de aceeasi combina cosmetica multifunctionala, in perioada sarbatorilor trebuie sa fii foarte atent(a) cu programarile.

Fiind o perioada mai speciala, mai multi clienti isi vor dori tratamente de infrumusetare, asadar cererea pentru astfel de aparatura va creste. Asigura-te ca salonul tau va face fata cererilor sau pregateste-te de un val mai mare de clienti prin achizitionarea de aparate noi.

Indiferent de solutia pe care o aplici, e important sa gestionezi timpul personalului, aparatura din dotare si cererile primite cu multa responsabilitate.

Imbunatateste Zona de Asteptare

Cand programul este foarte incarcat e mai mult decat normal sa apara situatii in care clientii vor trebui sa astepte. Pentru a reduce nivelul de frustrare cauzat de aceste cazuri, investeste un pic in zona de asteptare.

Asta inseamna mobilier salon coafor confortabil, materiale pentru citit la zi, acces la materiale video si audio si poate chiar si ceva de servit. Instruieste personalul care se ocupa de receptia clientilor si asigura-re ca stiu cum sa gestioneze astfel de situatii cu eleganta, carisma si politete.

Pregateste Echipa

Pe langa personalul de la receptie, trebuie sa te asiguri ca ai si oamenii care sa se ocupe de numarul suplimentar de clienti. Asadar, fa o analiza a serviciilor cele mai cautate si discuta cu specialistii tai din timp. Ofera compensatii pentru timpul extra petrecut in salon sau suplimenteaza numarul de persoane care se ocupa de un anumit serviciu.

 

Ofera Discount-uri

Acum ca ai pregatit atat echipa cat si lista cu dotari saloane, e timpul sa atragi cat mai multi clienti catre serviciile tale. Pentru asta vei avea nevoie de o campanie de promovare gandita special pentru sarbatori, mai ales ca nu vei fi singurul salon cu astfel de oferte.

Pregateste discount-uri si pachete promotionale care sa avantajeze atat clientul cat si salonul tau si asigura-te ca imaginea locatiei este impecabila (atat inainte cat si dupa sarbatori)! E important sa iesi in fata, mai ales intr-o perioada ca cea cu sarbatorile de iarna, insa ai grija sa fie prin calitatea serviciilor si nu prin preturile foarte scazute! Daca clientii invata sa asocieze salonul tau cu preturi scazute, inevitabil vei fi asociat si cu un nivel scazut al calitatii.

Asadar, totul trebuie gandit cu mare luare-aminte si pregatit din timp!

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.