Masajul, un rasfat la indemana oricui
Masaj - un rasfat la indemana oricui - VIsage Studio
Postat in Ghid Saloane

Masajul, un rasfat la indemana oricui

Masajul, un rasfat la indemana oricui

Un masaj relaxant, dupa o zi obositoare plina de indeplinirea prea multor sarcini fie la serviciu, fie acasa, poate sa te repuna rapid pe picioare. La drept vorbind, nu am auzit pe nimeni sa se planga atunci cand are prilejul sa beneficieze de aceasta minunata terapie de relaxare. In prezent, in Romania, numarul persoanelor care aleg sa urmeze un curs de maseur a crescut considerabil si din cauza faptului ca preturile celor care beneficiaza de un masaj sunt foarte accesibil. Daca in trecut era imperios necesar sa ai un anume statul social, adica implicit resurse financiare consistente, pentru a putea frecventa un salon de masaj, in 2017, remuneratie pentru un astfle de serviciu este la indemana oricui. Asa ca, in momentul in care te horatasti ca este timpul sa apelezi la ajutorul unui maseur pentru o relaxare bine meritata, trebuie mai intai sa sti ce fel de masaj sa alegi. Documenteaza-te pe interent, in primul rand, pentru a te familiariza cu fiecare categorie in parte si cu limbajul general. Alege apoi un maseur alaturi de care sa te simti in largul tau si cu care sa poti stabili, de comun acord, asupra carui timp de masaj este nevoie sa te orientezi. Cere referinte dar alege acea persoana alaturi de care simti ca te poti relaxa. Opiniile personale ale altora sunt de retinut dar nu trebuie sa fie singurele care te vor convinge sa alegi maseurul ideal pentru tine. Dupa ce ai parcurs aceste etape este timpul sa alegi locatia unde vrei sa se desfasoara sedintele. Fie ca este la tine acasa, fie ca este la un salon specializat, documenteaza-te, in ambele cazuri care sunt avantajele si dezavanatjele.

In cazul in care optiunea aleasa de catre tine, este caldura propriei locuinte, nu uita ca asta inseamna ca maseurul va avea de facut o treaba in plus, in ceea ce priveste amenajarea ambientului dar si transportul unui pat de masaj creat special pentru ca tu sa te poti bucura din plin de efectele binemeritate ale masajului.

In cazul in care optezi ca sedintele sa se desfasoare la un salon de masaj, ai grija sa te documentezi temeinic daca acesta respecta normele de igiena. Nu vrei sa pleci de acolo cu cine stie ce infectie, dobandita din cauza neprofesionalismului angajatilor acelui salon. Patul de masaj trebuie sa aiba, obligatoriu, patura de unica folosinta, tocmai pentru a scadea riscul contaminarii cu cine stie ce infectie. Prosoapele puse la dispozitie trebuie sa fie de calitate si foarte curate, mai exact este de preferat sa arate impecabil. Pastreaza-ti standardele ridicate si nu accepta ceva ce iti pare dubios.

In cazul in care iti doresti sa devi maseur, trebuie sa sti ca este nevoie sa urmezi cursuri speciale acreditate. Este nevoie de multa implicare si de cunoasterea foarte bine a tuturor tehnicilor practicate, tocmai pentru a deveni cat mai folositor celui care iti solicita serviciile. Este indicat sa urmezi de cate ori iti permite timpul diverse cursuri de specializare. Specialistii in domeniu sustin ca este indicat ca un maseur sa se specializeze in mai multe tehnici tocmai pentru a putea oferi o gama cat mai variata de servicii si a diversifica clientela. Avand un bagaj mai mare de cunostinte vei avea posibilitatea sa iti alegi si un loc de munca mai bine platit, de exemplu in centrele de SPA sau in clinicile specializate in fizioterapie. Atat timp cat competentele te recomanda, poti alege unde sa iti desfasori activitatea, fara a fi nevoit sa primesti tot ce ti se ofera. De asemenea, daca esti un bun profesionist interesat sa se perfectioneze tot timpul, vei putea opta pentru a lucra intr-o clinica sau la domiciliul clientilor.   

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.