3 Idei Rapide si Usoare de Promovare pentru Salonul Tau
Postat in Ghid Saloane

3 Idei Rapide si Usoare de Promovare pentru Salonul Tau

3 Idei  Rapide si Usoare de Promovare pentru Salonul Tau

Munca unui om de afaceri (fie afacerea cat de mica) nu se termina odata ce ai deschis spatiul pentru public! La fel, daca detii un salon de infumusetare, treaba ta nu e gata in momentul in care ai deschis usile sau cand ai terminat de cumparat tot ce tine de dotari saloane.

Din momentul in care ai finalizat cu cumpararea de scafe coafor si scaune, incepe munca de marketing. Altfel posibilii clienti nu vor afla prea curand de oferta ta si de serviciile unice pe care le oferi. Asadar, ca sa eviti zilele incete, cand nimeni nu-ti trece pragul, ai mai jos trei idei de marketing care sunt usor de aplicat si nu necesita o investitie financiara prea mare.

#1: Fa Asteptarea mai Usoara

Sunt sigura ca te-ai plictisit la vreo cateva cozi in viata ta asa ca stii cat de frustrant poate fi sa astepti. Asadar, daca salonul tau e destul de cunoscut incat sa aiba clienti care asteapta sa fie tratati, asigura-te ca experienta lor e una placuta!

Pe langa teancul de reviste de moda sau hairstyling care sunt standardul in multe saloane, investeste in mobilier salon care sa inspire confort. O canapea care promoveaza o pozitie confortabila cand esti asezat si cateva scaune elegante dar pufoase pot fi foarte utile.

#2: Muzica de Ambient

Chiar daca nu e o strategie directa de marketing, este un mod subtil de a le spune clientilor ca la tine in salon se pot simti bine. Ai grija ca personalul sa fie atent tu dorintele clientilor si alege o lista de melodii care inspira relaxare si buna dispozitie.

Multe saloane prefera un radio, dar daca vrei sa arati ca salonul tau e diferit, investeste un pic de timp in experienta sonora.

#3: Mobilier Saloane de Calitate

E posibil sa fie un pic mai scump, dar o clienta care s-a simtit bine intr-un scaun coafor le va povesti si prietenelor! Ba mai mult, aspectul vizual conteaza enorm pentru o prima impresie asa ca e bine sa setezi anumite nuante si texturi care sa iti reprezinte salonul.

De exemplu, daca vrei sa mergi pe ideea de eleganta, iti recomandam culori mai inchise, cu textura fina si foarte placuta la atingere. Dar daca vrei sa te adresezi tinerilor in general, vei avea nevoie de culori deschise, in diverse combinatii care inspira creativitate si profesionalism.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.