Clientii Relaxati Aduc Mai Mult Profit Salonului Tau
Postat in Ghid Saloane

Clientii Relaxati Aduc Mai Mult Profit Salonului Tau

Clientii Relaxati Aduc Mai Mult Profit Salonului Tau

Conform unor studii recente de marketing, clientii relaxati au tendinta de a cheltui intre 10% si 15% mai multi bani la salon. Aplicand aceasta regula pentru fiecare client care iti trece pragul, cu siguranta vei simti o imbunatatire a profiturilor care iti intra in buzunar la finalul fiecarei luni.

Daca te intrebi cum este posibil asa ceva, studiile au demonstrat ca persoanele care se afla intr-un mediu care invita la relaxare si meditatie se simt mult mai bine cu idea de a cumpara diverse servicii iar la final, acestia vor fi mai multumiti. Aparent un mediu linistit si Zen imbunatateste perceptia clientilor cu privier la serviciiile prestate.

Spus pe scurt, atunci cand iti faci lista cu dotari saloane si mobilier coafor, e foarte important sa cauti combinatii relaxante care sa creeze o atmosfera de calm si serenitate.

Principiul de Functionare

Se pare ca o persoana relaxata va fi mai inclinata sa aleaga un tratament scump deoarece se gandeste la efectele pe termen lung (o piele mai frumoasa si un look mai atractiv). Asadar, un client relaxat va fi mult mai inclinat sa ceara un tratament cu aparat epilare definitiva cu laser, fata de un client mai putin zen care va prefera o epilare cu ceara.

Clientii care nu reusesc sa intre in atmosfera de serenitate dorita vor fi mult mai atenti la pret si la efectele immediate ale unui tratament.

Cum Sa Creezi Atmosfera Dorita

Chiar daca e dificil sa creezi o atmosfera relaxanta cand salonul e plin de clienti, rezultatul merita toate eforturile depuse! Ba mai mult, noi avem cateva sfaturi care te vor ajuta.

Zona de Primire

Creeaza o atmosfera prietenoasa si calma chiar de la intrare prin cateva trucuri simple. In primul rand, asigura-te ca persoana de la receptie este foarte comunicativa si stie cum sa intampine clientii sau cum sa se descurce in situtatii dificile.

In al doilea rand, foloseste-te de piese de mobilier salon de infrumusetare pentru a creea o oaza de relaxare departe de tumultul lumii de afara. Scaune confortabile, canapele pufoase si o zona de joaca pentru copii vor face minuni pentru orice client tensionat sau grabit!

Organizare si Eficienta Maxima

Nimeni nu se simte bine intr-o incapere unde domneste haosul! Asadar, asigura-te ca salonul tau e tot timpul ordonat si ca toate instrumentele necesare sunt intotdeauna la locul lor, departe de ochii clientilor.

Un salon spatios si ordonat va impresiona vizual din prima secunda, fapt care are un efect pozitiv imediat asupra starii clientilor.

Pe langa idea de ordine, noi iti recomandam sa folosesti aparate si produse cu mai multe functii. De exemplu, o combina multi-functionala poate fi folosita si ca aparat cavitatie si ca aparat ultrasunete. Acest lucru va reduce numarul de aparate din salon, creand o atmosfera ordonata si calma.

Muzica Potrivita

Studiile au demonstrat ca muzica are un efect puternic asupra creierului uman. Ba mai mult, anumite tipuri muzicale pot motiva clientii sa cheltuie un pic mai mult in salonul tau!

Asadar, daca pana acum ai preferat sa lasi un post de radio sa ruleze, ar fi bine sa iti re-gandesti strategia. Stirile si cele mai noi piese muzicale care se repeta de cateva ori de-a lungul zilei nu-s chiar potrivite pentru liniste si calm!

Investeste intr-un playlist creat special pentru a induce o atmosfera de zen care imbunatateste motivatia si te face sa te simti mai bine.

Personal Educat

Pe langa experienta oferita de mobilier si muzica relaxanta, vei avea nevoie de oameni educati in arta relaxarii. Astfel, personalul trebuie sa stie cum sa creeze atmosfera perfecta in timpul aplicarii tratamentului.

De exemplu, in cazul unui salon de coafura, o experienta extrem de relaxanta este in timpul spalarii. Pentru ca experienta sa fie optima, investeste intr-o scafa confortabila, cu suport pentru picioare si suport pentru cap. De asemenea asigura-te ca personaul responsabil cu spalarea stie cum sa maseze scalpul pentru a activa zonele de relaxare si stie cand sa discute cu clientul.

Cand e facut cum trebuie, spalatul parului poate fi o experienta fantastica!

In Concluzie

Succesul unui salon nu depinde doar de utilitati si promovare; trebui sa stii si cum sa creezi o atmosfera placuta si revigoranta daca iti doresti ca clientii sa cheltuie mai mult pe serviciile si produsele oferite!

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

 

Clientii Relaxati Aduc Mai Mult Profit Salonului Tau

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.