Tenul radiant, sanatate curata
Postat in Ghid Saloane

Tenul radiant, sanatate curata

Tenul radiant, sanatate curata

Femeile in general, sunt cele care pun cel mai mare accent pe modul in care arata o persoana. Pornind de la conceptul enuntat anterior, evident sunt si primele care se ingirijesc de acest aspect. In ziua de astazi, o femeie care se respecta este atenta la toate detaliile care tin de prezenta ei. De la modul cum se coafeaza, la modul cum se machiaza sau cum se imbraca, cum accesorizeaza tinutele vestimentare si asa mai departe, fiecare categorie isi are locul ei aparte atunci cand reprezentantele sexului frumos isi fac aparitia. De neglijat niciodata, adica chiar niciodata, este fata. Un ten luminos, sanatos, care sa radieze, nu este extrem de usor de intretinut in zilele noastre. Femeile trebuie sa apeleze la diverse tratamente, realizate periodic, dupa cum recomanda specialistii, pentru a avea un ten de invidiat. Saloanele de cosmetica profesionale sunt bine dotate la capitolul aparatura tratamente faciale, tocmai pentru a oferi o gama cat mai variata de proceduri pentru cat mai multe probleme.

Un tratament facial, ca la carte, incepe cu o demachiere foarte atenta, cu produse bio care sa nu afecteze pielea. Demachierea trebuie sa fie blanda, cu produse speciale pentru fiecare ten. Pasul doi, tonifierea va fi realizata, de asemenea, cu produse speciale pentru fiecare ten. Urmeaza apoi extractia punctelor albe, apoi masajul facial, urmat de aplicarea unei masti specifice fiecarui ten. Ultimul pas, cu care se finalizeaza tratamentele faciale, este hidratarea corecta a pielii.

Cel mai indicat, sustin specialistii, este ca un astfel de tratament facial sa fie realizat in saloane speciale, acreditate si recunoscute datorita profesionilismului dar si a rezultatelor obtinute. Este extrem de important ca salonul ales sa fie impecabil la capitolul curatenie, iar cosmeticiana care se ocupa de voi sa respecte cu strictete toate normele in vigoare privind sanatate in munca. In caz contrar risti sa pleci de acolo cu cine stie ce probleme de sanatate care sa iti afecteze pe termen nelimitat sanatatea pielii.

Ei bine, tot specialistii in domeniu sunt de parere ca astfel de tratamente trebuie realizate periodic, timpul fiind stabilit de catre cosmeticiana care se ocupa de voi, in functie de problemele tenului care exista si de ce rezultate vreti sa obtineti. Daca exista probleme de sanatate care afecteaza si tenul este indicat sa le tratati si pe acelea pentru a avea un atuu in plus in lupta cu deficientele care au aparut la nivelul fetei. Nu trebuie sa ratati nici practicarea sportului care va va ajuta si mai mult sa veti o viata sanatoasa.

Daca alegeti in schimb, sa va faceti singure acasa tratamente faciale, ideal ar fi sa urmati un curs de cosmetica pentru a va familiariza foarte bine cu diversele procedee. In acest fel veti sti cum sa aplicati corect tratamentele, cat timp sa lasati intre doua aplicari dar si alte multe mici „secrete” care vor face ca intregul proces sa fie unul cat se poate de corect. Chiar daca nu veti dispune de aparatura necesara unui tratament facial ca la carte, puteti aplica cu succes toate etapele. Documentati-va inainte despre produsele pe care intetionati sa le folositi, recomandat este sa fie produse bio, chiar daca sunt ceva mai scumpe decat produsele traditionale. Nu va grabiti sa executati acest ritual, tocmai pentru ca este necasar sa lasati un anumit timp pentru fiecare etape. Important de stiut esti si faptul ca este nevoie de o incapere curata si aerisita unde sa executati tratamentul facial. Realizarea acestuia ar trebui facuta dupa amiaza sau chiar seara, inainte de culcare, pentru a lasa un timp de „respiro” tenului inainte ca acesta sa fie din nou expus razelor de soare, frigului, calduriii sau pur si simplu produselor de machiaj pe care le folositi.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Tenul radiant, sanatate curata Tenul radiant, sanatate curata

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.