3 Dotari Saloane Ca Sa Atragi Mai Multi Clienti
3 Dotari Saloane Ca Sa Atragi Mai Multi Clienti - Visage Studio.
Postat in Ghid Saloane

3 Dotari Saloane Ca Sa Atragi Mai Multi Clienti

3 Dotari Saloane Ca Sa Atragi Mai Multi Clienti

Fluxul de clienti ai unui salon de infrumusetare este cel care stabileste daca afacerea e profitabila sau nu. Asadar, e absolut normal sa iti doresti ca mai multa lume sa iti calce pragul. Totusi, fara o oferta bogata in servicii, preturi rezonabile si personal calificat, nu prea ai cum sa-i convingi pe oameni sa-ti viziteze salonul.

Cu personalul nu te putem ajuta dar iti putem da o lista de 3 dotari saloane care cu siguranta va aduce o schimbare in popularitate.

#1: Scaune Coafor Moderne

Ai fost vreodata la o sedinta de coafura care a durat mai mult de o ora? Daca da, probabil ai observat cat de important este sa fii asezat(a) pe un scaun confortabil care ofera suport pentru spate si nu iti intepeneste incheieturile.

De aceea, cand faci lista cu dotari saloane, asigura-te ca selectezi scaune moderne si durabile. E posibil sa coste un pic mai mult ca si achizitie initiala, dar aceasta este o investitie in viitorul salonului tau!

De asemenea, iti recomandam culori cat mai potrivite cu interiorul pentru a creat o atmosfera armonioasa si placuta.

#2: Aparatura Specializata

Un aparat cavitatie, sau un aparat de epilare definitiva va aduce cu siguranta noi clienti la usa ta! Aceasta aparatura este necesara atunci cand vrei sa te extinzi, dar e important sa te asiguri ca serviciile pe care vrei sa  le oferi au cautare in zona salonului.

Acest pas e decisiv cand vine vorba de succesul salonului tau, asadar e important sa analizezi piata locala in detaliu inainte sa iei o decizie.

#3: Combina Multi-Functionala

La fel ca si cu aparatura specializata, o combina poate fi foarte benefica unui salon chiar si de mici dimensiuni. Faptul ca ai acces la mult mai multe aparate fara a ocupa loc in plus in salon sau fara a creste consumul de curent poate inclina balanta spre profit. Totusi, se aplica acelasi rationament ca mai sus atunci cand vine vorba de posibilii clienti care s-ar putea bucura de noile servicii.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

3 Dotari Saloane Ca Sa Atragi Mai Multi Clienti

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.