PAT COSMETICA – INVATA CE SA ALEGI
PAT COSMETICA - INVATA CE SA ALEGI - Visage Studio
Postat in Ghid Saloane

PAT COSMETICA – INVATA CE SA ALEGI

PAT COSMETICA – INVATA CE SA ALEGI

Dintr-un salon care ofera servicii de cea mai inalta calitate la cele mai inalte standarde nu trebuie sa lipseasca un pat cosmetica modern. Tipul de pat pe care il alegi iti va reprezenta salonul in fata clientilor iar acestia vor spune mai departe prietenilor si apropiatilor daca s-au simtit bine sau nu. Asadar, un pat cosmetica nu face parte doar din gama de mobilier saloane, este si o modalitate de a-ti promova salonul si a atrage noi clienti.

Sedintele cosmetice pot dura de la 20, 30 de minute la o ora iar timpul trece extrem de greu cand stai pe un pat tare care nu ofera o pozitie optima a coloanei si nu are suport pentru spate. Ba mai mult, un pat cosmetica de calitate trebuie sa ofere posibilitatea de a modifica pozitia persoanei aflate sub tratament fara ca aceasta sa trebuiasca sa se ridice sau sa isi schimbe pozitia corpului prea mult.  Doar asa vei reusi sa oferi clientilor o experienta relaxanta si placuta care ii va impresiona.

Mobilier saloane: Tipuri de paturi pentru cosmetica/masaj

Oferta noastre cuprinde o serie de produse variate care ofera posibilitatea de a alege produsul perfect pentru salonul tau. Diferenta principala este de design si modalitate de constructie; toate produsele ofera un nivel de confort ridicat si sunt usor de manevrat si intretinut. Astfel, oferta noastra este impartita in:

  • Pat cosmetica cu baza fixa – aceasta poate fi din metal sau lemn, dupa preferinte
  • Pat cosmetica cu inaltime reglabila – acesta poate fi reglabil manual sau cu pompa hidraulica
  • Pat dotat cu motor pentru reglare

Pat cosmetica cu baza fixa

Aceste produse sunt elegante si sunt de obicei insotite de un scaunel reglabil pe inaltime. Acesta poate fi achizitionat odata cu patul sau separat, in functie de oferta. Scaunelul are ca rol usurarea muncii persoanelor care efectueaza tratamentele cosmetice, avand in vedere ca patul nu este reglabil pe inaltime.

O baza de lemn ofera un plus de eleganta patului si salonului tau deoarece acestea vin intr-o serie de modele si culori. Baza de lemn este de asemenea si foarte practica deoarece poate fi utilizata pentru depozitare (prosoape, lotiuni, si alte elemente mici).

Tot in aceasta categorie intra si produsele portabile care pot fi impachetate usor si transportate in situatia in care doresti sa faci tratamente cosmetice sau masaj la domiciliul clientului.

Pat cosmetica cu inaltime reglabila

In aceasta categorie intra paturile care pot fi reglate manual si cele dotate cu pompa hidraulica. Paturile cu inaltime reglabila care se ajusteaza manual au o baza foarte frumoasa de lemn iar inaltimea se regleaza pe baza unui sistem de tije cu stoppere care se introduc la inaltimea dorita. Avand in vedere ca baza ofera mult spatiu, multe produse iti permit sa folosesti zona respectiva pentru depozitare.

In categoria mobilier saloane moderne intra produsele care pot fi actionate pe verticala cu ajutorul unei pompe hidraulice. Acestea sunt foarte confortabile si nu necesita nici un efort pentru a fi ajustate in timp ce pacientul se afla deja pe pat. Cu paturile care sunt reglate manual, reglarea pe inaltime trebuie sa se faca inainte ca pacientul sa se aseze pe pat.

Pat cosmetica cu motor

In functie de tipul de produs, puteti achizitiona un pat cu 1, 2, sau 3 motoare. Cele mai populare produse sunt cele cu 1 motor care regleaza patul pe inaltime cu ajutorul unui motor electric. Paturile care sunt echipate cu mai multe motoare suporta si reglajul spatarului si al zonei de inferioare tot cu ajutorul unui motor electric. Astfel, clientul aflat deja pe pat nu mai trebuie sa faca nici un efort pentru a ajunge in pozitia ideala.

Un pat cosmetica pentru salonul tau

In industria de beauty, reclama se face in 3 moduri in ziua de astazi: prin mijloace traditionale (offline), online si prin recomandare. Daca primele 2 nu sunt intotdeauna extrem de eficiente, recomandarea de la o persoana pe care o cunosti si ai incredere, este intodeauna cea mai eficienta.

Asadar, pentru a te asigura ca salonul tau primeste recomandari din partea fiecarui client, ai nevoie de mobilier saloane de cea mai inalta calitate. Ce inseamna calitate cand vine vorba de un pat cosmetic? Aici avem o lista cu cele mai importante caracterisitici pe care trebuie sa le iei in considerare pentru fiecare produs in parte:

  • Tapiterie de calitate – avand in vedere ca un astfel de pat va fi folosit intens iar clientii vor intra in contact direct cu tapiteria, produsele noastre promoveaza o tapiterie din piele ecologica de cea mai inalta calitate. Astfel paturile sunt placute la atingere iar tapiteria nu se va rupe sau deteriora in vreun alt fel dupa cateva folosiri. Ba mai mult, este usor de intretinut si nu se deterioreaza daca intra in contact cu produsele cosmetice.
  • Burete de densitate mare – pentru a fi cat mai confortabil, un pat pentru tratament cosmetic trebuie sa fie echipat cu burete de cea mai buna calitate. Produsele noastre promoveaza un burete dens care isi pastreaza flexibilitatea si nu se toceste dupa cateva utilizari.
  • Parti care pot fi ajustate – de obicei un pat este format din 2 sau 3 parti: parte superioara pentru a regla pozitia capului si a bustului, partea de mijloc care suporta sezutul si partea inferioara care sustine picioarele. Indiferent de tip, un pat modern trebuie sa poata fi ajustat usor iar asta implica posibilitatea de a ajusta una sau doua dintre partile mobile.
  • Posibilitatea de a regla inaltimea –nu toate produsele suporta aceasta posibilitate. Totusi, este o optiune destul de importanta care se va resimti in modul de lucru al persoanelor asignate acestei activitati.
  • Posibilitatea de a utiliza patul si pentru masaj –  multe produse pot fi utilizate atat ca pat pentru tratamente cosmetice cat si ca pat pentru masaj. Astfel, vei primi doua produse de calitate intr-unul singur.

Oferta noastra cuprinde o gama larga de produse accesibile ca pret care respecta cele mai inalte standarde de calitate. De asemenea, toate indeplinesc criteriile de calitate mentionate mai sus, ceea ce le face potrivite pentru orice tip de salon, indiferent de dimensiuni si tipul de servicii prestat.

Vezi oferta noastra pentru pat cosmetica aici.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.