VisageStudio Logo

  Showroom Buc: 0762697223 / Moldova: 0753881524 / Service si sesizari: 0766068996

Cos: 0 item Cereti o oferta!

Nu aveti produse in cosul dvs de cumparaturi.

Sterilizatoare si Pupinele

Sterilizatoarele sunt aparate obligatorii in orice salon de infrumusetare, indiferent de specificul acestuia. Aceste dotari saloane sunt necesare pentru a steriliza aparatura folosita la diverse operatiuni cum ar fi dispozitivele folosite pentru sedintele de manichiura/pedichiura, dispozitivele folosite pentru tratamente faciale, prosoapele, si multe altele.

Rolul sterilizatoarelor este sa distruga bacteriile si posibilele virusuri pentru a nu infecta clientii. De aceea, dupa fiecare utilizare, dispozitivele trebuiesc sterilizate. Daca aceasta operatiune nu este facuta conform standardelor, exista riscul sa iti pierzi clientii si licenta de functionare asa ca un sterilizator salon de infrumusetare trebuie sa fie primul pe lista cu dotari!

Linia de echipamente de sterilizare pe care noi o oferim cuprinde: sterilizator pupinel sau sterilizator cu aer cald uscat care este utilizat pentru a steriliza instrumentele cosmetice si cele de manichiura (pupinel manichiura), sterilizator cu ultraviolete sau sterilizator UV pentru toate instrumentele din zona coaforului si frizeriei, in special cele din plastic si sterilizator cu quartz pentru instrumentele metalice.

Toate sterilizatoarele noastre sunt conforme cu normele europene si avizate de Ministerul Sanatatii asa ca poti oricand sa gasesti produsele care se potrivesc salonului tau. De asemenea, lista noastra de preturi este foarte variata incepand de la pupinel pret mic si avansand cu produsele cu mai multe functii.

Rasfoieste catalogul nostru astazi si convinge-te ca VisageStudio poate sa iti ofere tot ce ai nevoie in materie de sterilizare!

pe pagina

4 Articol(e)

pe pagina

4 Articol(e)