VisageStudio Logo

  Showroom Buc: 0762697223 / Moldova: 0753881524 / Service si sesizari: 0766068996

Cos: 0 item Cereti o oferta!

Nu aveti produse in cosul dvs de cumparaturi.

Scaune coafor

Scaune coafor ieftine - cel mai bun raport calitate/pret

Scaune coafor ieftine

Intr-un salon de infrumusetare punctul central il reprezinta scaunele de coafor deoarece de cele mai multe ori acestea fac parte din primul contact vizual al clientului cu salonul tau. Si cum prima impresie este cea care conteaza cel mai mult, designul zonei de coafor este extrem de important iar acest design pleaca in primul rand de la posturile de lucru si scaunele de coafor si continua apoi cu unitatea de spalare.

In gama Visage Studio vei regasi o diversitate mare de modele de scaune coafura ieftine care pot fi personalizate cu o baza diferita decat cea standard sau mai ales si foarte important, cu o culoare potrivita stilului salonului. Astfel vei putea selecta una din bazele disponibile si cele mai utilizate de saloane si anume : baza patrata Bull, baza patrata Flat, baza rotunda Round sau baza stea Star ce vin dotate numai cu pompe hidraulice la care beneficiezi de 2 ANI GARANTIE. In pagina fiecarui scaun de coafor sunt adaugate, pe masura ce se executa, variante diferite de culori ale acelui scaun, produse dupa cerintele clientillor, incat iti poti face o idee despre calitatea produselor noastre si poate chiar despre combinatia ta preferata de culori. Tot ce trebuie sa faceti este sa acceseti pagina scaunului de coafura preferat si acolo aveti posibilitatea sa selectati culoarea si baza scaunului pentru coafor.

Cu o vechime de 10 ani in domeniu putem spune ca acum ne-am ales partenerii de incredere care ne ofera produse de cea mai buna calitate, implicit scaune de coafor incat sa oferim clientilor nostri produse extraordinare la preturi imbatabile. Selectand foarte bine produsele de maxim interes pentru clientii nostri ne permitem sa achizitionam stocuri mari de scaune coafor, scaune de frizerie, unitati de spalare si altele pentru a beneficia de cele mai bune preturi de la furnizori si a oferi clientilor nostri preturi sub marja pietei.

Nu ezita sa alegi Visage Studio ca furnizor al echipamentelor de infrumusetare pentru salonul tau pentru ca odata devenit clientul nostru vei beneficia de toate facilitatile oferite de noi si pe care le regasesti in fiecare pagina de produs.

pe pagina

Articole 1 pina la 8 din 18 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
-30% Scaun coafor auriu cu baza rotunda pentru saloanele de infrumusetare

Pret normal: 1.369 Lei

Special Price 952 Lei

-30%
-10% Scaun Stilist fara Spatar

Pret normal: 476 Lei

Special Price 428 Lei

-10%
-15% Scaun Coafor Frizerie Australia - diverse culori

Pret normal: 1.755 Lei

Special Price 1.492 Lei

-15%
-15% Scaun coafor design inovator

Pret normal: 1.543 Lei

Special Price 1.312 Lei

-15%
-40% Scaun coafor Cu design inovatir culoare neagra  pentru saloane de infrumusetare

Pret normal: 1.500 Lei

Special Price 890 Lei

-40%
-35% scaun coafor auriu si elegant pentru dotarea saloanelor

Pret normal: 1.386 Lei

Special Price 890 Lei

-35%

pe pagina

Articole 1 pina la 8 din 18 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3