VisageStudio Logo

  Showroom Buc: 0762697223 / Moldova: 0766068998 / Dotari Complete: 0769211935 / Service si sesizari: 0766068996

Cos: 0 item Cereti o oferta!

Nu aveti produse in cosul dvs de cumparaturi.

Asistenta onlinezilnic 9:00 - 18:00

Livrare in 24 hTransport GRATUIT comenzi 8400 lei+

Plati securizateCumparati in siguranta

Combina Cosmetica Faciala cu 5 functii

Fii primul care evalueaza acest produs.

O combina cosmetica cu 5 functii n-ar trebui sa lipseasca de pe lista cu dotari saloane cosmetica a salonului tau! Aceste aparate implementeaza ultimele tehnologii de beauty si sunt extrem de usor de utilizat si inclus intr-un salon datorita dimensiunilor compacte si a functiilor presetate.

1.323 Lei

Disponibilitate: Pe stoc

Aceasta combina suporta 5 functii foarte importante ca: electroderm, ultrasunete, galavanoderm, vacuum si spray. Toate acestea, daca ar fi sa le achizitionezi separat, ar ocupa mult spatiu si ar fi mai dificil de utilizat. Asa, ca ai aparatura cosmetica care iti permite sa le folosesti pe toate cu ajutorul unui singur aparat, treaba cosmeticienei se simplifica cu mult.

Combina vine dotata cu capuri speciale pentru cele 5 functii suportate iar setarile se fac cu ajutorul controalelor care sunt foarte usor de descifrat de catre oricine. Este de asemenea  o combina cosmetica de mici dimensiuni, usor de depozitat si de mutat de ici colo prin salon.

In ceea ce priveste serviciile oferite, aceasta combina cosmetica este foarte utila pentru curatarea pielii si a tenului fetei, ajuta la stimularea regenerarii tesutului, la intinerirea aspectului pielii, o mai buna flexibilitate, iar capul de spray poate fi utilizat in multe tratamente pentru a aplica produsul uniform si controlat.

Cu acest aparat, achizitionezi de fapt 5 produse care iti largesc gama de servicii, la un pret foarte acceptabil. Ba mai mult, iti vei recupera investitia foarte repede si fara probleme!

Caracteristici esentiale:

  • Galavanoderm
  • Electroderm
  • Ultrasunete
  • Vacuum
  • Spray 
Cod produsF-815