Este Endermologia Solutia Moderna Impotriva Celulitei?
Postat in Ghid Saloane

Este Endermologia Solutia Moderna Impotriva Celulitei?

Endermologia – Solutia Moderna Impotriva Celulitei

Celulita e unul dintre inamicii comuni ai tuturor femeilor, indiferent de dimensiune, greutate sau inaltime. De fapt, vestita ‘coaja de portocala’ nu iarta pe nimeni – de la actrite care au access la cele mai noi si mai bune produse cosmetice si pana la femeia simpla care prefera o abordare mai naturala, celulita este si va fi prezenta.

Totusi, tratamente si creme care promit miracole apar aproape zilnic, iar informatia este extrem de variata, atat la specialisti cat si online. Procedurile de tratare (masajul anti-celulitic de exemplu) si tonifiere sunt oferite in majoritatea saloanelor de infrumusetare, iar clientele sunt dispuse sa plateasca pentru rezultate vizibile si de lunga durata.

Totusi, tehnicile folosite nu pot garanta rezultate permanente si uneori sunt chiar invazive. Dar, stiinta si tehnica avanseaza, iar in ultima perioada, tot mai multi specialisti din domeniul cosmetic vorbesc despre endermologie.

Ce Este Endermologia?

Endermologia este tehnica neinvaziva, ce foloseste un sistem de role si vacuum pentru a reda fermitate pielii si a reduce aspectul de coaja de portocala. Ba mai mult, metoda este recunoscuta la nivel international ca fiind una dintre cele mai eficiente in lupta impotriva celulitei.

Secretul din spatele aparaturii folosite in endermologie consta intr-un masaj in profunzime al tesutului adipos de sub piele, creand si o suctiune controlata in acelasi timp. Ca rezultat, creste circulatia sanguina, ceea ce duce la o mai buna oxigenare a tesuturilor si se accelereaza circulatia limfei, ceea ce duce la eliminarea mai rapida a toxinelor.

Pe langa aceste efecte, clientii pot observa si o stimulare a productiei de colagen, exfolierea pielii (pentru un aspect mai frumos) si o imbunatatire a metabolismului.

Rezultate si Efecte pe Termen Lung

E important de precizat faptul ca endermologia nu are efecte imediate. E nevoie de cateva sedinte pentru a rezultatele sa fie vizibile.

Ba mai mult, celulita nu dispare complet ci este redusa datorita efectelor benefice ale masajului. De asemenea, pielea va fi mai tonifiata iar tesuturile mai elastice. Pentru ca aspectul sa se mentina si celulita sa dispara, este nevoie de implicare si din partea clientei/clientului. Astfel, specialistii recomanda un stil de viata sanatos, cat mai echilibrat si cu multa activitate fizica.

Totusi, endermologia este unul dintre primii pasi spre o piele tonifiata fara aspectul inestetic de coaja de portocala. Asadar, chiar daca este o tehnica mai noua, saloanele de intretinere corporala si infrumusetare pot beneficia din achizitionarea acestor aparate.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.