APARATURA COSMETICA – NECESARA SAU NU?
APARATURA COSMETICA - NECESARA SAU NU? Visage Studio
Postat in Ghid Saloane

APARATURA COSMETICA – NECESARA SAU NU?

APARATURA COSMETICA – NECESARA SAU NU?

In cadrul unui salon de beauty aparatura cosmetica este absolut necesara. Pe langa faptul ca prin folosirea de aparate moderne munca este complet igienizata si nu exista riscul de efecte adverse, rezultatele sunt intotdeauna de cea mai inalta calitate.

De asemenea, pe langa faptul ca aceste aparate vor imbunatati performanta personalului si vor scurta timpii de lucru, acestea vor ajuta si la imbunatatirea imaginii salonului tau. Chiar daca acum afacerea ta este mica, este intotdeauna spatiu de dezvoltare iar oferta noastra include aparatura saloane de ultima generatie la preturi foarte accesibile.

De asemenea, aparatele moderne nu necesita ca personalul care le va opera sa aiba pregatire avansata in domeniu. Majoritatea aplica principii cosmetice vechi si noi la simpla apasare a unui buton si sunt dotate cu ecrane LED care afiseaza progresul in timpul procedurilor aplicate. Astfel, dupa cateva sedinte de instruire cu personalul, acesta va sti cum sa utilizeze noua aparatura fara probleme.

Aparatura cosmetica este produsa in toate formele si dimensiunile astfel incat pana si un salon de mici dimensiuni sa isi poata permite investitia. De exemplu, exista posibilitatea de a achizitiona combine cosmetice faciale si aparate tratamente faciale separat sau impreuna. O combina cosmetica faciala inglobeaza o serie de tehnologii de tratament facial intr-un singur aparat, insa si pretul va fi mai ridicat. De aceea, oferta noastra include si aparatura cosmetica pentru fiecare tehnologie in parte, ceea ce face ca investitia sa poata fi realizata pe bucati.

Aparatura cosmetica si relatia cu clientii

Un alt aspect care se va imbuntatati odata cu achizitionarea de aparatura cosmetica moderna este relatia cu clientii. In primul rand clientii tai vor avea posibilitatea sa aleaga dintr-o gama mai larga de servicii. Astfel, cu aparatura potrivita, vei putea sa oferi servicii pentru:

  • tonifierea pielii – in doar cateva sedinte cu aparatul potrivit pielea poate capata un aspect ferm si sanatos
  • indepartarea ridurilor – odata cu tonifierea pielii vor fi estompate si ridurile cele mai vizibile
  • imbunatatirea circulatiei sangelui – multe aparate folosesc tehnologii care au efect in profunzime ceea ce ajuta la o mai buna circulatiei a sangelui si la accelerarea metabolismului
  • cresterea circulatiei la nivel de tesut limfatic – prin tehnica de masaj de drenaj limfatic se stimuleaza atat eliminearea toxinelor din organism cat si imbunatatirea circulatiei
  • indepartarea parului nedorit  – in functie de tipul de aparatura cosmetica utilizata aceasta se poate realiza fie prin tehnica traditionala fie prin tehnica laser
  • indepartarea vergeturilor din timpul sarcinii – multe reprezentante ale sexului frumos trebuie sa se lupte cu problem vergeturilor dupa nastere. De aceea multe dintre tehnologiile cosmetice de astazi trateaza acesta problema in profunzime iar efectele sunt vizibile de la primele sedinte.
  • un aspect intinerit al pieli – o piele tonifiata cu o mai buna circulatie periferica va aparea mai luminoasa si mult mai tanara.

Cu toate aceste servicii in portofoliu, numarul de clienti care iti calca pragul va creste cu siguranta.

Aparatura cometica: scurt istoric

Pentru a putea aprecia pe deplin aparatura saloane din ziua de astazi este foarte important sa stim de unde am plecat. Astfel, doamnele si domnisoarele si uneori chiar domnii au fost preocupati de aspectul fizic inca din antichitate.

Practicile cosmetice au fost utilizate inca din epoca primitiva insa ele au devenit mai cunoscute odata cu dezvoltarea societatii civilizate. Astfel, in cele 3 mari civilizatii ale lumii antice, Egiptul, Grecia si Roma infumusetarea corpului prin aplicarea de substante era foarte practicata.

  • In Egiptul antic atat barbatii cat si femeile foloseau farduri albe si rosii, isi innegreau sprancenele si genele, isi vopseau buzele si isi lustruiau unghiile. Parul era tratat cu uleiuri parfumate.
  • In Grecia antica oamenii preferau o piele cat mai alba si foloseau carbonatul bazic de plumb pentru asta. Acesta este o substanta foarte toxica care, utilizata in exces, duce la moarte.
  • In Roma antica doamnele erau deja interesate de indepartarea parului nedorit iar practicile cosmetice sunt afisate in tablourile marilor artisti.

In timp, chiar daca omenirea a trecut prin perioade grele, practicile cosmetice nu numai ca au rezistat, dar s-au dezvoltat si modernizat. Initial cosmetica si implicit vopsirea fetei si a corpului au avut un puternic aspect religios dar cu timpul practicile au inceput sa fie combinate cu medicina si cu igiena, lucru care a dus la dezvoltarea de astazi.

Astfel, datorita dorintei de frumos adanc sadita in creierul nostru, astazi nu mai folosim substance toxice in cosmetica ci ne bazam pe substante cat mai naturale si mai benefice organismului. Ba mai mult, tehnicile folsite in cosmetica sunt recunoscute si de medicina, cele 2 arii suprapunandu-se in ceea ce consta practicile de tonifiere musculara, stimularea circulatiei periferice si drenarea limfei cu ajutorul masajului.

Aparatura saloane pentru tine

Dupa cum am mentionat, oferta noastra include combine cosmetice faciale si aparate tratamente faciale de toate felurile si dimensiunile. De aceea inainte de a lua o hotarare este bine sa stii ce tipuri de servicii doresti sa dezvolti in salonul tau.

De exemplu, o combina cosmetica faciala are posibilitatea sa ofere 10 servicii care pot fi folosite impreuna sau separat in orice combinatie. Cele 10 functii suportate reprezinta doar functiile de baza pe care orice salon ar trebui sa le poata indeplini atunci cand vine vorba de un tratament facial.  Aparatul este foarte simplu de folosit si usor de mutat dintr-o locatie in alta ceea ce iti da posibilitatea sa lucrezi in mai multe separeuri de-a lungul zilei. De asemenea, daca vrei sa prestezi servicii la domiciliul clientilor, acest aparat este usor de transportat si nu necesita conditii speciale de functionare.

Daca vrei sa te dezvolti si sa atragi noi clienti, pe langa aceasta combina cosmetica faciala, vei avea nevoie si de alte aparate care indeplinesc alte functii cosmetice. De aceea e bine sa stii dinainte ce fel de servicii vei dori sa prestezi.

Indiferent de tipul de aparatura saloane pe care il vei alege, aceasta investitie va fi un pas inainte pentru dezvoltarea salonului tau iar raspunsul din partea clientilor va fi cu siguranta unul extrem de pozitiv.

Vezi oferta noastra pentru aparatura cosmetica aici.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.