Vacuum, inamicul celulitei!
Postat in Ghid Saloane

Vacuum, inamicul celulitei!

Vacuum, inamicul celulitei!

Celulita reprezinta inamicul numarul unu pentru majoritatea femeilor. Cu aspectul neplacut de „coaja de portocala”, care defineste aceasta problema, se confrunta milioane de femei din lumea intreaga. Am putea intreba intr-o sala plina cu reprezentante ale sexului frumos „cine nu a avut niciodata celuluita, sa ridice mana sus”. Raspunsul nu ar intarzia sa apara si cu siguranta foarte putine ar striga: „Eu!”. Ce este de fapt celulita si ”cu ce se mananca” aceasta nu cred ca mai este un mister in anul 2017. In general, femeile tinere si sanatoase sunt cele mai norocoase fiind ocolite de aceasta problema inestetica. Fie ca vrem, fie ca nu vrem, in momentul in care este instalata, celulita ne poate da mari batai de cap daca sunteti genul de femeie care are grija de propriul corp, cum ar trebui sa fie normal.

Drept urmare, traind intr-o epoca in care economia de piata isi face tot mai bine simtita prezenta, unde exista cerere, apare si oferta. Mai exact unde exista dorinta de a inlatura inestetica celulita, au aparut si diverse metode pentru a o alunga. Una dintre acestea, pe care o vom aborda astazi, este terapia cu vacuum. Observand efectele spectaculoase care se obtin, tot mai multe saloane din Romania au decis sa introduca in lista serviciilor oferite si terapia cu vacuum. Vacuumul reuseste sa repuna la parametrii normali circulatia sanguina si limfatica care sunt deficitare in zonele afectate de celulita. Mai exact, prin acest masaj, realizat cu ajutorul unor aparate speciale se incearca diminuarea cat mai rapida a celulitei, din orice zona a corpului. Persoanele care l-au folosit confirma eficacitatea, insa rapiditatea cu care apar rezultatele difera de la o persoana la alta. Important este si specialistul care efectueaza aceste masaje, cel mai indicat este un kinetoterapeut sau un fiziokinetoterapeut care sa cunoasca in detaliu ceea ce are de facut. Nu este de neglijat nici apartul folosit care este indicat sa fie unul calitativ si care sa respecte cerintele de fabricare impuse de catre Ministerului Sanatatii. La acest capitol, spre exemplu, un aparat vacuum perfect body line, poate ajunge la un pret de circa 2300 de lei. O astfel de investitie, sustin specialistii, ar trebui realizata fara doar si poate in cat mai multe centre de infrumusetare din tara noastra deoarece, cu siguranta, isi va atrage cliente fidele. Evident, rezultatele folosirii terapiei cu vacuum vor fi vizibile mult mai repede daca, pe langa aceasta procedura, se mai folosesc si alte cu acelasi scop sau pur si simplu se practica constant sport.

In cadrul acestor sedinte se realizeaza doua etape. In prima parte, ventuzele care sunt atasate la aparat, 2 sau 4, vor fi atasate de zona pe care se afla celulita, reglandu-se presiunea si frecventa exercitate in functie de straturile de celulita existente. Dupa ce ventuzele vor actiona timp de circa 10 minute, este timpul sa fie demarata a doua parte a tratamentului, masajul anticelulitic cu ajutorul unor componente metalice, nu inainte de a masa locul cu o crema speciala impotriva celulitei. Mentionam ca o sedinta de vacuum are o durata care poate varia intre 20 de minute si 40 de minute, evident personalizata in functie de fiecare clienta. Teoretic, un program complet include efectuarea unui numar de 15 sedinte. Centrele de infrumusetare care isi respecta clientele ofera diverse pachete de reduceri in care sunt incluse si sedinte de vacuum. In momentul in care va decideti sa alegeti o astfel de terapie pentru a va scapa de problema celulitei, este indicat sa fiti atente si la ce oferete pun la dispozitie clientelor fidele. O „rasplata” la acest capitol reprezinta o dovada ca cei care conduc acel bussines sunt persoane implicate, devotate cu care merita sa ai o relatie de „afaceri”.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.