Tatuajul este o optiune pur personala
Tatuajul este o optiune pur personala - Visage Studio
Postat in Ghid Saloane

Tatuajul este o optiune pur personala

Tatuajul este o optiune pur personala

Sa-ti faci un tatuaj este o optiune pur personala pentru care nu ar trebui sa ceri sfaturi celor din jurul tau. La acest capitol, decizia iti apartine si este una destul de simpla: esti sau nu genul de persoana care sa afiseze (indiferent de numarul celor care il vor vedea efectiv) un tatuaj. In cutuma care s-a implementat la nivel mondial, prezenta unui tatuaj la o persoana, denota un grad mai mare de „rebeliune”. In momentul in care iti vei face un tatauaj, vei fi, fara doar si poate, inclus intr-o anumita categorie. Daca te gandesti la acest aspect, iti recomand sa analizezi foarte bine tot ceea ce implica aceasta schimbare drastica la care te expui. In cazul in care hotararea pe care ai luat-o a fost adoptata in urma unei analize pertinente a tot ceea ce implica aceasta schimbare, trebuie sa te gandesti pe care parte a corpului doresti sa iti desenezi un tatuaj. Inainte de a lua decizia, te sfatuiesc sa te informezi foarte bine, deoarece, dupa cum au declarat cei care si-au facut deja tatuaje, in anumite parti ale corpului, executarea unei astfel de lucrari poate sa fie ceva mai dureroasa. Spre exemplu, intr-un top al celor mai dureroase locuri putem sa includem zona coapselor, soldurilor, la sub brat, in spatele genunchiului. La polul opus, cu un grad minim de durere, se situeaza burta sau antebratul. Indiferent de zona aleasa, trebuie sa sti ca va exista o mica durere, chiar daca vei face o anestezie locala.

Trecand si de acest pas, ajungem la cel mai important motiv pentru care ai decis sa iti faci un tatuaj: semnificatia lui. Semnificatia, implica modelul pe care l-ai ales sau doresti sa il alegi. Daca esti in dubii, te sfatuiesc sa mai amani momentul pana atunci cand vei sti cu siguranta ceea ce iti doresti. Este exclus sa iti tatuezi numele partenerului. Nu face aceasta greseala, pentru ca de cele mai multe ori, cei care au actionat in acest sens au ajuns sa regrete. Mesajele in limbi care nu sunt de circulatie internationala sau imagini relevante doar pentru tine si cei apropiati sunt cele mai uzitate de catre cei care doresc sa pastreze un anumit mister in jurul tatuajelor pe care aleg sa le faca.

Sa recapitulam: ai luat hotararea de a-ti face un tatuaj, ai ales zona pe care o vei „imbogati” dar si modelul, acum este timpul sa te orientezi spre un salon de tatuaj. Din cauza complicatilor care pot aparea atunci cand ustensilele folosite in realizarea unui tatuaj nu sunt sterile, iti recomand sa te documentezi foarte bine inainte de a lua aceasta hotarare. Trebuie sa fi foarte atent si la cele mai mici detalii. Cere referinte directe de la clientii care au trecut pragul salonului de tatuaj si afla care este gradul lor de satisfactie. Urmareste atent modalitatea in care se curata zona dupa ce a fost realizat un tatuaj. Daca ti se pare ceva „dubios” renunta si mai cauta. Nu vrei sa pleci de acolo cu cine stie ce probleme medicale. Ai reusit sa duci la capat pasii enuntati anterior, atunci probabil te afli deja pe un pat de tatuaje, special conceput pentru cei care doresc un „desen” pentru toata viata. Daca durerea este prea greu de suportat, nu uita ca fiecare persoana are un grad diferit de perceptie a durerii, anunta persoana care se ocupa cu realizarea tatuajului tau sa opreasca intregul proces. Daca crezi ca nu ma poti rezista, pana la finalizarea tatuajului, ganditi-va impreuna la un compromis, respectiv la o adaptare a tatuajului care a fost deja inceput. Nu uita, dupa ce acesta va fi finalizat trebuie, obligatoriu, sa respecti indicatiile artistului tatuator, pentru ingrijirea tatauajului.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Tatuajul este o optiune pur personala

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.