Manichiura perfecta – carte de vizita
Manichiura perfecta – carte de vizita - Visage Studio.
Postat in Ghid Saloane

Manichiura perfecta – carte de vizita

Mainile sunt cartea de vizita ale unei femei”, cam asa suna un mai vechi proverb. Cel care a „implementat” aceasta zicala, in cutuma populara, a reusit sa sintetizeze foarte bine valoarea estetica pe care mainile o au, in special in randul femeilor. Observand practic ca acest proverb nu este doar un mit, treptat, tot mai multe femei au inceput sa isi ingrijeasca mai atent mainile, in special in ceea ce priveste manichiura. Trebuie sa recunoastem ca, o manichiura ca la carte poate sa fie realizata doar de catre un specialist in acest domeniu. Daca insa, din diverse motive, nu se doreste apelarea la un specialist, nu este de neglijat nici ingrijirea manichiurii in confortul propriei case. Lipsa banilor, a timpului sau pur si simplu neidentificarea unei manichiuriste de care sa fi multumita sunt de obicei motivele pentru care multe femei prefera se ingrijeasca singure de manichiura proprie.Indiferent adepta carei teorii esti este bine de stiut care sunt pasii de urmat in ambele cazuri amintite anterior.

O manichiurista profesionista este aceea care, fara doar si poate, a urmat cursurile unei scoli acreditate in acest sens. Are un portofoliu bogat ilustrat si multe recomandari din partea clientelor cu care a lucrat. Evident, aceasta urmeaza, de fiecare data cand are ocaiza, diverse cursuri de specializare, pentru a putea imbunatati tehnica pe care o foloseste si a fi la curent cu noutatile in domeniu. Camera in care isi desfasoara activitatea este una fara cusur, in care este curatenie, un miros placut si mobilier adaptat cerintelor si de calitate. Spre exemplu, o lampa lumina pentru masa de manichiura, denota faptul ca specialista la care ai apelat este atenta la detalii. In cazul in care consideri orice mic defect, un „atentat” la sanatatea ta, renunta la colaborarea cu manichiurista. Nu vrei sa pleci de acolo cu cine stie ce boala, din simplu motiv ca aceasta este neglijenta.

In cazul in care ai decis, din varii motive, sa apelezi la propria persoana pentru a realiza o manichiura, este bine de stiut ca ai nevoie, in primul rand, de o trusa de manichiura profesionala care sa iti poata oferi toate ustensilele de care ai nevoie. Trebuie sa recunoastem ca, o trusa profesionala are un pret deloc de neglijat, insa cele care au facut o astfel de investitie sustin ca a meritat. Daca esti in dubiu si nu sti care ti s-ar potrivi, cel mai bine este sa consulti forumurile de specialitate de pe net iar apoi sa accesezi producatorii care ti-au lasat o impresie buna. Evident, daca nu poti obtine marturii personale de la oameni pe care ii cunosti, singura varianta este sa te increzi in prorpiul instinct atunci cand faci alegerea. Si daca tot suntem la capitolul trusa de manichiura, nu uitati ca, aceasta se potriveste foarte bine pentru a fi facuta cadou. Dupa ce ai achizitionat trusa de calitate, este timpul sa te orientezi si catre oja pe care doresti sa o folosesti. O oja ieftina, de slaba calitate poate afecta ireversibil calitatea unghiei, putand apare tot felul de probleme la acest capitol, de aceea este bine sa cumperi produse mai scumpe. Sa nu neglijezi nici achizitionarea unei creme de mana hidratante, de preferat bio, astfel incat sa contina cat mai putine substante toxice care sa afecteze pielea. Efectuarea manichiurii propriu zise nu ar trebui sa iti dea prea multa bataie de cap daca ai realizat aceasta operatiune de mai multe ori. Daca esti la inceput, micile stangaci ar putea insa iti dea bataie de cap. Nu uita ca, daca doresti sa pornesti pe acest drum este important sa exersezi cat mai des. Un sfat de tinut minte: nu taia cuticulele! Este de ajuns sa le impingi usor cu ajutorul uneia dintre ustensilele prezente in trusa de manichiura.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.