5 Idei De Echipamente Saloane Cu Mai Multe Functii
5 Idei De Echipamente Saloane Cu Mai Multe Functii - Visage Studio
Postat in Ghid Saloane

5 Idei De Echipamente Saloane Cu Mai Multe Functii

5 Idei De Echipamente Saloane Cu Mai Multe Functii

Cand deschizi un salon nou sau cand spatiul este limitat, solutia cea mai buna este sa alegi echipamente de mobilier salon de infrumusetaresi aparatura cu mai multe functii. Astfel reduci din spatiul ocupat si te asiguri ca fiecare din elementele in care ai investit este folosit la capacitate maxima.

De exemplu o combina multifucntionala poate fi dotata cu un aparat microdermabraziune, un aparat radiofrecventa, dar si cu un aparat oxigen hiperbaric. Dar exemplele nu se opresc doar la combine sau aparatura electronica iar mai jos am listat cinci din cele mai populare elemente de pe lista de dotari saloane care pot avea mai multe functii.

Combine Multi-functionale

De la combine mici cu patru sau cinci functii, la dotari saloane de ultima generatie cu 10 sau mai multe functii, combinele sunt fantastice pentru orice tip de salon de infrumusetare. Tu trebuie doar sa le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine in oferta salonului tau.

Scaune Coafor Mobile

Un scaun coafor este de obicei dotat cu o baza solida, astfel incat acesta sa stea foarte bine fixat in loc. Totusi, e bine sa achizitionezi si unul sau mai multe scaune coafor pe roti deoarece acestea pot fi folosite in mai multe situatii. De la coafura, scaunul poate fi trecut la masuta de manichiura si poate fi folosit si ca parte integranta a unei unitati de spalare daca il combini cu o scafa mobila!

Pat Cosmetica si Masaj

Dupa cum iti dai seama din nume, un astfel de pat ar putea fi folosit atat pentru sesiunile de cosmetica cat si pentru cele de masaj, atata timp cat suprafata este protejata de ingredientele folosite pentru tratamente.

Sterilizator cu Functie de Incalzire Prosoape

Pentru un salon mic care ofera servicii de manichiura/pedichiura si servicii de masaj, un astfel de aparat poate fi foarte util. Te ajuta sa economisesti din spatiu si nu va consuma mai putina electricitate, ceea ce inseamna mai putine cheltuieli cu sediul.

Masa Manichiura cu Spatiu de Depozitare

Mesele de manichiura trebuie sa fie elegante si bine echipate, dar una care ofera extra spatiu de depozitare fara a-i strica aspectul estetic poate fi foarte utila. Intr-un salon de infrumusetare sunt intotdeauna tot felul de elemente mici care au nevoie sa fie depozitate pana la momentul utilizarii iar o astfel de masa ofera spatiul ideal.

Te asteptam la numarul de telefon +4076 2697 223, pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

5 Idei De Echipamente Saloane Cu Mai Multe Functii

Distrbuie

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.