5 Idei De Echipamente Saloane Cu Mai Multe Funcții

dotari salon

Când deschizi un salon nou sau când spațiul este limitat, soluția cea mai bună este să alegi echipamente de mobilier salon de înfrumusețareși aparatură cu mai multe funcții. Astfel reduci din spațiul ocupat și te asiguri că fiecare din elementele în care ai investit este folosit la capacitate maximă.

De exemplu o combină multifucnțională poate fi dotată cu un aparat microdermabraziune, un aparat radiofrecvență, dar și cu un aparat oxigen hiperbaric. Dar exemplele nu se opresc doar la combine sau aparatura electronică iar mai jos am listat cinci din cele mai populare elemente de pe lista de dotări saloane care pot avea mai multe funcții.

Combine Multi-funcționale

De la combine mici cu patru sau cinci funcții, la dotări saloane de ultimă generație cu 10 sau mai multe funcții, combinele sunt fantastice pentru orice tip de salon de înfrumusețare. Tu trebuie doar să le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine în oferta salonului tău.

Scaune Coafor Mobile

Un scaun coafor este de obicei dotat cu o bază solidă, astfel încât acesta să stea foarte bine fixat în loc. Totuși, e bine să achiziționezi și unul sau mai multe scaune coafor pe roți deoarece acestea pot fi folosite în mai multe situații. De la coafură, scaunul poate fi trecut la măsuța de manichiură și poate fi folosit și ca parte integrantă a unei unități de spălare dacă îl combini cu o scafă mobilă!

Pat Cosmetică și Masaj

După cum îți dai seama din nume, un astfel de pat ar putea fi folosit atât pentru sesiunile de cosmetică cât și pentru cele de masaj, atâta timp cât suprafața este protejată de ingredientele folosite pentru tratamente.

Sterilizator cu Funcție de Încălzire Prosoape

Pentru un salon mic care oferă servicii de manichiură/pedichiură și servicii de masaj, un astfel de aparat poate fi foarte util. Te ajută să economisești din spațiu și nu va consuma mai puțină electricitate, ceea ce înseamnă mai puține cheltuieli cu sediul. 

Masa Manichiură cu Spațiu de Depozitare

Mesele de manichiură trebuie să fie elegante și bine echipate, dar una care oferă extra spațiu de depozitare fără a-i strica aspectul estetic poate fi foarte utilă. Într-un salon de înfrumusețare sunt întotdeauna tot felul de elemente mici care au nevoie să fie depozitate până la momentul utilizării iar o astfel de masă oferă spațiul ideal.