VisageStudio Logo

  Showroom Buc: 0762697223 / Moldova: 0753881524 / Service si sesizari: 0766068996

Cos: 0 item Cereti o oferta!

Nu aveti produse in cosul dvs de cumparaturi.

Sterilizatoare si Pupinele

Sterilizatoarele sunt aparate obligatorii in orice salon de infrumusetare, indiferent de specificul acestuia. Aceste dotari saloane sunt necesare pentru a steriliza aparatura folosita la diverse operatiuni cum ar fi dispozitivele folosite pentru sedintele de manichiura/pedichiura, dispozitivele folosite pentru tratamente faciale, prosoapele, si multe altele.

Rolul sterilizatoarelor este sa distruga bacteriile si posibilele virusuri pentru a nu infecta clientii. De aceea, dupa fiecare utilizare, dispozitivele trebuiesc sterilizate. Daca aceasta operatiune nu este facuta conform standardelor, exista riscul sa iti pierzi clientii si licenta de functionare asa ca un sterilizator salon de infrumusetare trebuie sa fie primul pe lista cu dotari!

Linia de echipamente de sterilizare pe care noi o oferim cuprinde: sterilizator pupinel sau sterilizator cu aer cald uscat care este utilizat pentru a steriliza instrumentele cosmetice si cele de manichiura (pupinel manichiura), sterilizator cu ultraviolete sau sterilizator UV pentru toate instrumentele din zona coaforului si frizeriei, in special cele din plastic si sterilizator cu quartz pentru instrumentele metalice.

Toate sterilizatoarele noastre sunt conforme cu normele europene si avizate de Ministerul Sanatatii asa ca poti oricand sa gasesti produsele care se potrivesc salonului tau. De asemenea, lista noastra de preturi este foarte variata incepand de la pupinel pret mic si avansand cu produsele cu mai multe functii.

Rasfoieste catalogul nostru astazi si convinge-te ca VisageStudio poate sa iti ofere tot ce ai nevoie in materie de sterilizare!

pe pagina

4 Articol(e)

 1. Sterilizator cu Aer cald pentru dotarea saloanelor
  Sale

  Pret normal: 1.500 Lei

  Special Price 1.340 Lei

  -10%

  Acest sterilizator pupinel cu aer cald este folosit pentru sterilizarea uscata la cald a instrumentelor metalice folosite la coafor si cosmetica. Deoarece este destul de incapator, acest sterilizator salon infrumusetare poate fi folosit si pentru instrumente mai mari. Ba mai mult, este echipat cu trei rafturi pentru a ajusta spatiul din interior conform dimensiunii instrumentelor.

  Sterilizatorul Devil ar trebui sa faca parte din lista ta cu dotari saloane deoarece are un design elegant, este usor de folosit si permite sterilizarea unei game largi de instrumente. Asadar, pentru un salon mic, va fi de ajuns un singur sterilizator pupinel.

  CARACTERISTICI ESENTIALE:

  • timer 0-60 min
  • culoare negra
  • pana la 220 de grade
  • 3 rafturi
  • element de extragere raft

  SPECIFICATII TEHNICE:

  230v                1380W                 50/60HZ

  CERTIFICARI: CE IECEE

  DIMENSIUNI STERILIZATOR:  

  Latime 42 cm                 Adancime 33 cm                     Inaltime 30 cm 

  DIMENSIUNI SPATIU STERILIZARE INTERIOR:  

  Latime 29 cm                 Adancime 26 cm                     Inaltime 16 cm

   

                             0762697223

 2. 822 Lei

  Sterilizatoarele cu ultraviolete sunt printre cele mai recomandate deoarece aceste dotari saloane trateaza instrumentele fara a le incalzi, sterilizand in special accesoriile din plastic care s-ar topi in sterilizatorul pupinel. Astfel, daca nu se actioneaza termic asupra lor, instrumentele isi pastreaza toate calitatile si nici nu li se reduce durabilitatea.

  Sirius este un sterilizator salon infrumusetare cu lampa cu ultraviolete care poate fi folosit cu cea mai mare incredere pentru sterilizarea instrumentele coafezelor si ale cosmeticienelor. Ultravioletele vor distruge toate microorganismele care se formeaza in timpul unei sedinte de lucru si vor lasa instrumentele gata pentru folosit direct din sterilizator.

  CARACTERISTICI ESENTIALE:

  • microintrerupator
  • bec de 9W

  SPECIFICATII TEHNICE:

  220/230V               15W                 50/60HZ

  CERTIFICARI: CE IECEE

  DIMENSIUNI STERILIZATOR:  

  Latime 35 cm                 Adancime 20 cm                     Inaltime 27 cm 

  DIMENSIUNI SPATIU STERILIZARE INTERIOR:  

  Latime 34.8 cm                 Adancime 19 cm                     Inaltime 25 cm

   

                             0762697223

 3. 15.101 Lei

  Aparatele Autoclave sunt special create pentru sterilizarea instrumentarului din centrele medicale, laboratoare, sau saloane cosmetice, unde este nevoie de un process exigent pentru a elimina toti microbii si microorganismele.

  Cum sterilizarea corecta este foarte importanta intr-un salon de infrumusetare, iti recomandam Autoclave 1600, un sterilizator pupinel creat de cei mai buni in domeniu si la cele mai inalte standarde de calitate. 

 4. 1.595 Lei

  Intr-un salon de infrumusetare trebuie sa sterilizezi atat instrumentele folosite pentru diverse activitati cat si prosoapele folosite pentru diverse tratamente faciale si corporale. Asadar, daca vrei sa iti diversifici gama de servicii, Sweet Care 618 ar trebui sa faca parte din lista cu dotari saloane.

  Acest sterilizator de prosoape incalzeste si sterilizeaza prosoapele folosite de cosmeticiene pentru tratamentele faciale si corporale. Ba mai mult, acest sterilizator salon infrumusetare are si functie optionala de ozon care ajuta la eliminarea microorganismelor din tesatura.

  CARACTERISTICI ESENTIALE:

  • functie optionala de ozon
  • culoare alba
  • gratare interioare detasabile

  SPECIFICATII TEHNICE:

  220/230v                230W                 50/60HZ

  CERTIFICARI: CE IECEE

  DIMENSIUNI STERILIZATOR:  

  Latime 45 cm                 Adancime 32 cm                     Inaltime 36 cm 

  DIMENSIUNI SPATIU STERILIZARE INTERIOR:  

  Latime 35 cm                 Adancime 17 cm                     Inaltime 24 cm

   

                             0762697223

pe pagina

4 Articol(e)