VisageStudio Logo

  Showroom Buc: 0762697223 / Moldova: 0753881524 / Service si sesizari: 0766068996

Cos: 0 item Cereti o oferta!

Nu aveti produse in cosul dvs de cumparaturi.

Aparat Reintinerire-Tonifiere

Iti doresti sa extinzi serviciile oferite in salonul tau de beauty si tratamente corporale? Atunci verifica oferta Visage Studio de aparate pentru reintinerire si tonifiere! Fii printre cele mai cautate saloane din oras! Achizitioneaza un aparat modern de reintinerire si tonifiere cu tehnica de ultime generatie!

pe pagina

3 Articol(e)

 1. Cereti o oferta!

  HIFU - O modalitate non-chirurgicală de a ridica, îndrepta și tonifica pielea

  Ultralift ™ introduce o nouă generație de soluții non-chirugicale pentru lifting facial, tonifier și contur a feței, care oferă rezultate cu aspect natural și de lungă durată fără a necesita o perioadă de recuperare.

  Ultralift ™ este "cel mai bun tratament de birou", care vă ajută să vă dezvoltați afacerea. Dispozitivul este portabil, ceea ce vă oferă posibilitate să efectuați tratamentul în timpul pauzei de prânz a pacientului, la biroul acestuia. Este, de asemenea, ușor de incorporat într-un cabinet de estitcă nou sau existent și poate fi utilizat împreună cu alte tratamente.

 2. Cereti o oferta!

  Cu vârsta, majoritatea femeilor de vârstă mijlocie suferă de diverse probleme cum ar fi relaxarea pielii și a vaginului, lucru care ne face să arătăm mai în vârstă și care ne afectează viața sexuală.

  Sistemul HIFU Ultralift 2 în 1 utilizează o tehnică neinvazivă de focalizare cu ultrasunete care se concentrează direct asupra lamei mucoaselor și a stratului muscular. Sistemul va trimite energie ultrasonică concentrându-se în stratul lamina propria și în fibră musculară într-o adâncime predeterminată. Astfel, colagenul este reorganizat iar țesutul normal, în afara regiunii focale, nu este deteriorat. Prin urmare, stratul din adâncime pe care ne concentrăm poate obține efectul ideal al contracției, reorganizării și regenerării colagenului. În cele din urmă, se obține efectul de strângere a vaginului și al pielii.

 3. Cereti o oferta!
  Echipament de ultima generatie pentru tratarea afectiunilor tuturor tipurilor de piele.

pe pagina

3 Articol(e)