VisageStudio Logo

  Showroom Buc: 0762697223 / Moldova: 0753881524 / Service si sesizari: 0766068996

Cos: 0 item Cereti o oferta!

Nu aveti produse in cosul dvs de cumparaturi.

Aparat Laser

Terapia cosmetica cu ajutorul laserului utilizează cea mai recentă tehnologie de slabire cu laser pentru a reduce circumferinta si a topi grasimea pe zonele tratate în aproape toate partile corpului, fara interventii chirurgicale sau roșeață. Recomandat pentru remodelare corporală, arderea grasimilor, tonifierea tesuturilor si cresterea circulatiei sangelui,imbunătățirea aspectului pielii si diminuarea „cojii de portocala”, cresterea elasticitatii pielii, diminuarea vergeturilor, efect anti-îmbătrânire pentru față și corp.

pe pagina

2 Articol(e)

 1. 11.693 Lei
  Lipo Laser utilizează cea mai recentă tehnologie de slabire cu laser pentru a reduce circumferinta si a topi grasimea pe zonele tratate în aproape toate partile corpului, fara interventii chirurgicale sau roșeață. Un exemplu tipic de tratament  de 40 de minute poate reduce talia unei persoane cu pana la 8 cm.
 2. 21.960 Lei

  Aparat multifunctional pentru remodelare corporala : criolipoliza, cavitatie, radiofrecventa, lipo laser

   O solutie accesibila combinata pentru criolipoliza

  Daca ti se pare ca CryoSculpt Pro este putin cam scump pentru afacerea ta, atunci CrioSculpt ET este solutia perfecta pentru a te implica in acest timp de tratamente corporale cu ROI (return of investment-recuperarea investitiei) cu investitii extrem de mici.

  • tehnologii combinate pentru rezultate optime
  • solutii de tratament dovedite clinic
  • genereaza ROI de leaderi de piata
  • fara pauze necesare din activitatea zilnica
  • design portabil ce permite deplasarea la domiciliul clientului, in caz ca este nevoie

   

pe pagina

2 Articol(e)