VisageStudio Logo

  Showroom Buc: 0762697223 / Moldova: 0753881524 / Service si sesizari: 0766068996

Cos: 0 item Cereti o oferta!

Nu aveti produse in cosul dvs de cumparaturi.

Aparatura Coafor

Visage Studio va pune la dispozitie intreaga gama de dotari complete pentru saloane coafor.

Oferta noastra cuprinde aparatura profesionala pentru saloane coafor, dotari complete saloane coafor si frizerie: casti pentru coafor, climazoane (climatzon), mobilier si echipamente profesionale pentru saloane.

In gama de aparatura coafor veti regasi o diversitate mare de casti si climatzoane, majoritatea fabricate in Italia, de la cele mai simple din punct de vedere al functiilor si optiunilor, pana la cele mai complexe, pentru toate bugetele.

pe pagina

9 Articol(e)

 1. 2.095 Lei

  Daca iti doresti un salon performant care sa ofere servicii de cea mai inalta calitate, lista ta cu dotari saloane trebuie sa cuprinda si cateva casti coafor. Acestea sunt produse care nu trebuie sa lipseasca dintr-o locatie unde se ofera servicii de tratament si coafoare a parului iar noi iti propunem casca coafor Rondo.

  Aceasta casca coafor ieftina se poate integra usor intr-un buget limitat si vine cu dotari create conform celor mai bune standarde de calitate. In primul rand, tehnologia pe care o ofera este avansata si include diverse elemente de siguranta pentru a evita situatiile neplacute. 

   

                             0762697223

 2. 1.388 Lei

  Iti doresti o casca profesionala si performanta cu o tehnologie avansata? Atunci casca coafor Onda ar trebui sa fie pe lista ta cu dotari saloane!

  Este o casca coafor ieftina dar vine cu dotari de cea mai buna calitate si la cele mai inalte standarde de siguranta. Pentru o mai mare eficienta, casca coafor Onda este prevazuta cu dubla izolatie de nailon care ajuta la pastrarea caldurii in casca pentru mai mult timp. Aceasta tehnologie reduce timpul de tratament sau uscare si ajuta la pastrarea sanatatii parului.

   

                             0762697223

 3. 2.147 Lei

  Atunci cand iti doresti performanta maxima pentru serviciile pe care le oferi trebuie sa investesti in dotari saloane de cea mai buna calitate. Iar casca Alix Lux Mod.20 este o casca profesionala ultraperformanta, cu caracteristici avansate de siguranta.

  Casca Alix Lux vine cu dotari la cel mai inalt nivel de performanta. In primul rand, casca implementeaza un sistem de ventilatie cu mai multe viteze care este controlat electronic. In al doilea rand, aceasta casca coafor are un termostat care va mentine temperature constanta (conform setarilor initiale) pe toata durata sedintei. 

  CARACTERISTICI ESENTIALE:

  • timer
  • temperatura
  • necesita minime asamblari
  • carcasa mobila
  • picior pe roti reglabil pe inaltime

                             0762697223

 4. 3.560 Lei

  Climatzonul Luxor este un aparat profesional cu quartz pentru ingrijirea si tratamentul parului care a fost creat in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Este un aparat foarte gentil cu parul ceea ce il recomanda atat pentru tratamente delicate cat si pentru vopsire sau re-vopsire.

  O caracteristica foarte utila pentru tratamente este faptul ca puterea de incalzire se poate regla individual pe zonele laterale sau centrale. Astfel, poti regla temperatura in functie de nevoile clientului si pofi oferi servicii diverse in combinatie cu alte dotari saloane disponibile. 

                             0762697223

 5. 6.388 Lei

  Un aparat modern, cu multe dotari avansate si creat de cei mai buni producatori in domeniu, climatzonul Breeze este un dispozitiv profesional care se incadreaza atat in saloane mari cat si in cele care sunt abia la inceput de drum.

  Acest climatzon este echipat cu 5 lampi circulare si un sistem de ventilatie care ajuta la scurtarea timpului necesar pentru vopsire, protejand astfel parul. Dar climatzonul Breeze nu e pe lista noastra cu dotari saloane doar pentru vopsire! Datorita dotarilor avansate, acest aparat poate fi folosit si pentru a imbunatati starea de sanatate a parului sau pentru tratamente de hidratare.

                             0762697223

 6. 3.046 Lei

  Un aparat profesional, fabricat in Italia de catre cei mai buni producatori in domeniu, climatzonul Lamp vine cu o serie de functii care se potrivesc atat intr-un salon profesional cat si intr-un salon aflat la inceput de drum. Este unul dintre acele aparate coafor care trebuie sa faca parte din lista ta cu dotari saloane!

  CARACTERISTICI ESENTIALE:

  • timer
  • necesita minime asamblari
  • picior pe roti reglabil pe inaltime
  • reglare electronica  a temperaturii
  • fabricat in Italia

                             0762697223

 7. 2.172 Lei

  Casca Coafor Duck este un produs special pentru un salon care isi doreste sa impresioneze prin ingeniozitate si performanta.

  Aceasta casca coafor este cel mai performant produs din catalogul nostru si ofera pe langa diversele tratamente pentru par si posibilitatea tratamentelor faciale (atunci cand o conectezi cu un difuzor facial). 

   

                             0762697223

 8. 9.330 Lei
  Climatzone Sfera Manuale 3009
 9. Cereti o oferta!
  Pachetul Dotare completa salon infrumusetare contine strictul necesar intr-un salon care isi doreste sa ofere servicii de coafura, cosmetica, manichiura-pedichiura. Este o varianta economica pentru a incepe o afacere de succes.Nu ezita sa ceri o oferta chiar acum!

pe pagina

9 Articol(e)