VisageStudio Logo

  Showroom Buc: 0762697223 / Moldova: 0753881524 / Service si sesizari: 0766068996

Cos: 0 item Cereti o oferta!

Nu aveti produse in cosul dvs de cumparaturi.

Climatzoane

Iti doresti un salon modern cu aparatura de ultima generatie? Daca da, pe lista cu dotari saloane trebuie sa fie cel putin un climatzon! Acestea sunt aparate profesionale utilizate pentru diverse tratamente ale parului care reduc timpul de tratament cu cel putin 30%.

Principala utilitate a unui climatzon este pentru operatiunea de vopsire a parului. Aparatul creeaza o zona cu caldura uniforma si ofera functii de tratament care ajuta la fixarea vopselei pe firul de par mult mai repede decat prin metodele traditionale. De asemenea, cu ajutorul unui climazon, vopseaua se prinde in mod uniform iar re-vopsirea va fi mult mai usoara.

Dar climatzonul nu este doar pentru vopsire! Aceste aparate sunt  folosite si in tratamentele de ingrijire, hidratare si hranire ale parului degradat ceea ce inseamna ca iti vei putea diversifica oferta de servicii. Ba mai mult, iti vei recupera investitia initiala foarte repede deoarece serviciile moderne de tratare a parului sunt foarte cautate.

Oferta noastra este variata si include diverse modele de climatzoane, fiecare cu functii specifice. Pe langa functiile diferite, aparatura din catalogul nostru vine cu un design placut care se integreaza usor in decorul oricarui salon. Ba mai mult, avem aparatura coafor pentru orice tip de buget si iti putem oferi produse care sa se potriveasca pe nevoile salonului tau.  

 Asadar, daca te-ai hotarat sa adaugi un climatzon pe lista cu dotari saloane iti recomandam sa ne rasfoiesti catalogul si sa alegi aparatul care ti se potriveste!

pe pagina

4 Articol(e)

 1. 3.560 Lei

  Climatzonul Luxor este un aparat profesional cu quartz pentru ingrijirea si tratamentul parului care a fost creat in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Este un aparat foarte gentil cu parul ceea ce il recomanda atat pentru tratamente delicate cat si pentru vopsire sau re-vopsire.

  O caracteristica foarte utila pentru tratamente este faptul ca puterea de incalzire se poate regla individual pe zonele laterale sau centrale. Astfel, poti regla temperatura in functie de nevoile clientului si pofi oferi servicii diverse in combinatie cu alte dotari saloane disponibile. 

                             0762697223

 2. 6.388 Lei

  Un aparat modern, cu multe dotari avansate si creat de cei mai buni producatori in domeniu, climatzonul Breeze este un dispozitiv profesional care se incadreaza atat in saloane mari cat si in cele care sunt abia la inceput de drum.

  Acest climatzon este echipat cu 5 lampi circulare si un sistem de ventilatie care ajuta la scurtarea timpului necesar pentru vopsire, protejand astfel parul. Dar climatzonul Breeze nu e pe lista noastra cu dotari saloane doar pentru vopsire! Datorita dotarilor avansate, acest aparat poate fi folosit si pentru a imbunatati starea de sanatate a parului sau pentru tratamente de hidratare.

                             0762697223

 3. 3.046 Lei

  Un aparat profesional, fabricat in Italia de catre cei mai buni producatori in domeniu, climatzonul Lamp vine cu o serie de functii care se potrivesc atat intr-un salon profesional cat si intr-un salon aflat la inceput de drum. Este unul dintre acele aparate coafor care trebuie sa faca parte din lista ta cu dotari saloane!

  CARACTERISTICI ESENTIALE:

  • timer
  • necesita minime asamblari
  • picior pe roti reglabil pe inaltime
  • reglare electronica  a temperaturii
  • fabricat in Italia

                             0762697223

 4. 9.330 Lei
  Climatzone Sfera Manuale 3009

pe pagina

4 Articol(e)