VisageStudio Logo

  Showroom Buc: 0762697223 / Moldova: 0753881524 / Service si sesizari: 0766068996

Cos: 0 item Cereti o oferta!

Nu aveti produse in cosul dvs de cumparaturi.

Casca Coafor

Castile de coafura fac parte din acele dotari saloane de stricta necesitate in orice locatie unde vrei sa oferi hair styling ca si serviciu de calitate. Ba mai mult, sunt produse versatile pentru ca sunt folosite atat pentru coafat cat si pentru diverse tratamente ale parului.

Asadar, daca iti doresti un salon cu dotari de cea mai buna calitate si la cele mai inalte standarde, o casca coafor nu trebuie sa lipseasca de pe lista! Totusi, inainte sa te decizi la o casca coafor ieftina, trebuie sa stii ca sunt anumite caracteristici care definesc un produs de calitate.

De exemplu, o casca coafor trebuie sa fie usor de mutat dintr-o locatie in alta si trebuie sa se poata ajusta pe inaltime fara prea mult efort. De asemenea, trebuie sa fie echipata cu o serie de functii care sa asigure confortul clientului si sa creasca eficacitatea tratamentului sau a sedintei de coafoare.

Pentru o casca coafor pret redus, iti recomandam sa rasfoiesti catalogul nostru – noi ne adresam tuturor saloanelor de orice dimensiuni si cu orice buget si astfel oferta noastra cuprinde produse pentru toti. Intr-adevar, un pret redus inseamna mai putine functii insa nu iti recomandam o casca coafor second hand decat daca gasesti un furnizor autorizat.

Produsele care au fost deja folosite si nu au fost reconditionate de un distribuitor autorizat prezinta riscuri in ceea ce priveste integritatea structurala cat si legatura la panoul electric. Asadar, pentru un serviciu placut, unde clientii se vor simti bine in timp ce isi coafeaza sau trateaza parul, iti recomandam un produs de specialitate creeat de cei mai buni producatori in domeniu.

Visage Studio iti sta la dispozitie cu casti profesionale pentru saloane de coafura, cu optiuni diverse, de la cele mai simple pana la cele mai performante. Oferta noastra te asteapta!

pe pagina

4 Articol(e)

 1. 2.095 Lei

  Daca iti doresti un salon performant care sa ofere servicii de cea mai inalta calitate, lista ta cu dotari saloane trebuie sa cuprinda si cateva casti coafor. Acestea sunt produse care nu trebuie sa lipseasca dintr-o locatie unde se ofera servicii de tratament si coafoare a parului iar noi iti propunem casca coafor Rondo.

  Aceasta casca coafor ieftina se poate integra usor intr-un buget limitat si vine cu dotari create conform celor mai bune standarde de calitate. In primul rand, tehnologia pe care o ofera este avansata si include diverse elemente de siguranta pentru a evita situatiile neplacute. 

   

                             0762697223

 2. 1.388 Lei

  Iti doresti o casca profesionala si performanta cu o tehnologie avansata? Atunci casca coafor Onda ar trebui sa fie pe lista ta cu dotari saloane!

  Este o casca coafor ieftina dar vine cu dotari de cea mai buna calitate si la cele mai inalte standarde de siguranta. Pentru o mai mare eficienta, casca coafor Onda este prevazuta cu dubla izolatie de nailon care ajuta la pastrarea caldurii in casca pentru mai mult timp. Aceasta tehnologie reduce timpul de tratament sau uscare si ajuta la pastrarea sanatatii parului.

   

                             0762697223

 3. 2.147 Lei

  Atunci cand iti doresti performanta maxima pentru serviciile pe care le oferi trebuie sa investesti in dotari saloane de cea mai buna calitate. Iar casca Alix Lux Mod.20 este o casca profesionala ultraperformanta, cu caracteristici avansate de siguranta.

  Casca Alix Lux vine cu dotari la cel mai inalt nivel de performanta. In primul rand, casca implementeaza un sistem de ventilatie cu mai multe viteze care este controlat electronic. In al doilea rand, aceasta casca coafor are un termostat care va mentine temperature constanta (conform setarilor initiale) pe toata durata sedintei. 

  CARACTERISTICI ESENTIALE:

  • timer
  • temperatura
  • necesita minime asamblari
  • carcasa mobila
  • picior pe roti reglabil pe inaltime

                             0762697223

 4. 2.172 Lei

  Casca Coafor Duck este un produs special pentru un salon care isi doreste sa impresioneze prin ingeniozitate si performanta.

  Aceasta casca coafor este cel mai performant produs din catalogul nostru si ofera pe langa diversele tratamente pentru par si posibilitatea tratamentelor faciale (atunci cand o conectezi cu un difuzor facial). 

   

                             0762697223

pe pagina

4 Articol(e)