VisageStudio Logo

  Showroom Buc: 0762697223 / Moldova: 0753881524 / Service si sesizari: 0766068996

Cos: 0 item Cereti o oferta!

Nu aveti produse in cosul dvs de cumparaturi.

Aparatura Salon

Ai un salon de infrumusetare care e abia la inceput? Sau poate vrei sa-ti improspatezi si imbogatesti oferta de servicii. In orice caz, esti pe pagina potrivita! Visage Studio furnizeaza aparatura si dotari saloane cosmetica pentru orice tip de salon de infrumusetare. Catalogul nostru ofera produse de cea mai buna calitate si pentru orice buget si tip de servicii asa ca te invitam sa il rasfoiesti!

Pe langa aparatura cosmetica pe care o poti gasi individual, ne poti cere sa-ti oferim un pachet complet de dotare care sa fie customizata pe salonul tau. Produsele oferite de noi nu sunt doar atractive din punct de vedere functional, sunt si foarte frumoase, cu un design elegant si impresionant. Asadar, pe langa servicii mai bune si mai rapide, salonul tau se va imbogati si din punct de vedere estetic.

In cadrul ofertei noastre vei gasi aparate de electrostimulare, aparate de slabit si remodelare corporala, aparate de bronzat, aparate de epilat, combine cosmetice faciale si aparatura pentru intretinere corporala. Lista noastra cu combine cosmetice este foarte diversificata si vei gasi absolut tot ce ai nevoie de la combina cosmetica cu 10 functii, combina cosmetica cu 5 functii, combina cosmetica cu 4 functii, combina cosmetica cu 16 functii, si pana la combina cosmetica cu 6 functii.

Fiecare aparat are un rol bine definit in cadrul unui salon de infrumusetare iar tehnicile moderne pe care le implementeaza ajuta la reducere timpului de lucru si a muncii depuse de personal. Astfel, calitatea serviciilor prestate va creste datorita acestor dotari saloane cosmetica iar tu iti vei putea recupera investitia foarte repede.

Lista noastra de preturi pentru aparatura cosmetica de inalta calitate este foarte diversa si oricine poate gasi produse care sa se incadreze in buget. Asadar, nu ezita sa ne vizitezi pagina cu produse si sa alegi ce se potriveste pentru afacerea ta!

pe pagina

Articole 1 pina la 8 din 74 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

pe pagina

Articole 1 pina la 8 din 74 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5